Beşiktaş'ın sembol isimlerinden Necip Uysal, futbol kariyerini noktalarken eski teknik direktörlerinden Slaven Bilic'ten anlamlı bir mesaj aldı.
Beşiktaş'ta iki sezon birlikte çalıştığı Necip Uysal'a Kısa Paslar kanalında seslenen Bilic, tecrübeli futbolcunun kariyerini ve karakterini övgü dolu sözlerle değerlendirdi.
Bilic, Necip'e gönderdiği mesajda, “Harika kariyerin için tebrikler. Bugünlerde bir oyuncunun tüm kariyerini tek bir kulüpte geçirmesi çok zor. Özellikle de bu kulüp Beşiktaş gibi devasa ve önemli bir kulüp olduğunda” ifadelerini kullandı.
“Sen aslında her teknik direktörün rüyasısın”
Necip Uysal'ın saha içindeki çok yönlülüğüne ve takım için fedakârlığına dikkat çeken Bilic, eski öğrencisinin her zaman takımın ihtiyaçlarını ön planda tuttuğunu belirtti.
Hırvat teknik adam, “Üst düzey oyuncu, harika mentalite, muhteşem karakter... Soyunma odasında harika bir duruş... Takım için her şeyini veren, son derece fedakâr bir oyuncu” dedi.
Necip'in farklı pozisyonlarda görev yapmasını da hatırlatan Bilic, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bek oynadın, stoper oynadın, çoğunlukla da orta sahada görev yaptın... O an takımın neye ihtiyacı varsa onu yaptın. Sen aslında her teknik direktörün rüyasısın.”
“Beşiktaş seni asla bırakmayacak”
Necip Uysal'ın Beşiktaş ile olan bağının sonsuza kadar devam edeceğini söyleyen Bilic, eski oyuncusuna dikkat çeken bir mesaj daha verdi.
Bilic, “Sen asla Beşiktaş'ı bırakmayacaksın. Beşiktaş da asla seni bırakmayacak. Bu senin kanında var ve sonsuza dek sürecek” ifadelerini kullandı.
Hırvat teknik adam mesajını ise esprili ve duygusal bir ifadeyle tamamladı:
“Ve elbette sana bir öpücük borcum var.”
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (27)
İtalyanonun rüyası değil böyle topçuyu bahçe hortumuyla döver
Necip bu kulübün kıyısından köşesinden bir yerinde yer alsın 1 kuruş katkı yapmam kulübe. Ama eleştirilerimi hiç eksik etmem. Bi secde etmedikleri kaldı adama. Belki de kapalı kapılar ardında ediyorlardır. Fetö gibi kerameti kendinden menkul bir adam.
@Rıdvan Ne olur Beşiktaş a katkı yap. Sen katkı yapmazsan halimiz nice olur. Sen bizim velinimetimizsin!!
O nedenle West Ham'a Töre'yi aldı Necip'i istemedi bile.
Lens 5yilda , immobile 1 yılda necip'in 20 yılda kazandığı parayi kazandı. Maaş almamayı sorun etmedi, oynamamayi da sorun etmedi,tepki yemeyi sorun etmedi. Ama sizin için bu insanın varlığı sorun belli ki. Sessiz adam harcaması da kolay cullanabilirsin
@metin görkem lens 5 yılda immobile 1 yılda 22 yıllık necipten daha çok katkı sağladılar, en az 2 şampiyonluğumuzu yemiştir necip dediğin teneke
Sağ bek oynadığı her maci kaybettik nerdeyse
yorumlara bakın buranın ne kadar şrfs ile dolu olduğunu görün. Bu takımın bu başkanın ve yönetimin işi çok zor, birkaç maç işler kötüye gitsin o zaman görün, italyano s. g diye neler yazcaklar
Yemediği çalım çeşidi kalmayan, oynadığı her bölgeyi mahveden, oyuna girdikten bir dakika sonra sarı kart/kırmızı kart gören, kendi kalesine nice goller atmış. F.O. dönemi 1.6 milyon Euro maaş almış bu şeyi de övse övse, devre arası west ham ile anlaşıp, sezon bitene kadar maçlarımızı umursamayan bu biliç gibileri över.
Sıfır yetenek 20 yıldır bizde oynuyor hala kurtulamadik git evinde otur. Yeter artık Sergen Yalçın tek doğru yaptığı iş bunu kovmak
@Remzi senin de söz hakkın var ya. Necip'in bin'de 1'i etmezsin, maşallah ondan fazla konuşuyorsun, sana kimse birşey diyor mu? o zaman sen de bi zahmet sus otur.
Yav arkadaş 20 sene biz başka bir oyıncu mu izledik?? Sürekli hata yapan, saçma sapan kırmızı kart gören, adam kaçıran, ofsaytı bozan, penaltı yaptıran, kaptırdığı toplarla goller yediren, kalesine goller atan, sürekli yedek kalan başka bir oyuncu muydu??
@Winston Sen hakikaten başka birini izlemişsin kardeşim! Tamam Necip süper stardı demiyoruz da abartmanın alemi de yok! Necip'in kendi kalesine attığı golü anlat bize mesela da hafıza tazeleyelim!
Necip sen evinde otur. Beşiktaşın taraftarı olarak maçı izle. bir daha tesislere gelip takımı karıştırma. Senden bir cacık olmaz . Asla Beşiktaşın topçusu olmadın.
necip hiçbir zaman beşiktaşın oyuncusu olamadı buna rağmen gönderilmedi çünkü isteyeni olmadı utanmadan kaptan diyen var duygusallığınız batsın neden beşiktaş üçüncülükten öte gidemiyor feda meda cart curt sanki bedava oynuyorlar kafayı yersiniz
Bu vitaminsizden bizi kurtaran Sergen hocama tşk ediyorum..
Son şampiyon olduğumuz sezon 10 kişi kaldığımız Kadıköy de Fener e attığı gol yeter.
Herkesin dediği Necip efendi, yedekliligi sorun etmez, fedakar vs... Iyi futbolcu, onun sayesinde maç aldık, 22 yilda iki iki haneli gol ve asist yaptı diyenini duydunuz mu? Bir futbolcunun bir mevkisi olur, 22 yılda mevkisi oturmamış Necip...
@Ş.S kiminin gol asist sayısı kimininde iq su tek hanelidir.
Kimsenin kimseye hele ki Beşiktaş'ın kimseye borcu yoktur. Necip 20 kusur sene kaldı burada, sebebi akrabalık bağları olabilir belki de kişisel baglardir. Yetenek olarak zayıftı ama ne hikmetse uzun yıllar formayı giydi. Bu yüzden bitti gitti dramaya çevirmenin anlamı yok. Beşiktaş'tan sonra hayatında başarılar. Beşiktaş'ta farklı şekilde hizmet sağlayacak durumu yok. Geçmişte yapılan bazı saçmalıkları tekrarlamak ahmakliktir. Samet Aybaba, Feyyaz vs. Örneklerinde bunu gördük. Gerek yok.
@Kartal istermisin hocalık belgesi alsın altyapıya versinler oranın da içine etsin
Ne necipmiş arkadaş yok Beşiktaş"ın çocuğu yok efendi diye diye dünyaları götürdü bir insan da necip şansı olacak keriz gibi kasa dan paralar saçtık buna aptallık resmen yemin ediyorum necip gibi amarör ligde çok topçu var hatta daha iyileri var
Cevapsız bir soru daha..22 yıl BJK de nasıl kaldı..
Necip, herşeyiyle Beşiktaştır. Dilerim ki gitsin eğitimler alsın ve sportif direktörlük yağsın uzun yıllar. Bunu hak eden çok ender isimlerden biri. O öpücük olayı da çok güzel ve samimiydi
lânet olsun şu tertemiz çocuğu yerden yere vuran kişiliksiz sosyal medya itlerine
Necip gibi biri bir daha gelir mi bilmeme ama Necip paşadir
@Ebabilbirkuştur umarım gelmez..bütün olumsuzluklar BJK yi bulacak değil ya.
Ersin icin altyapi oyuncularimiza sahip cikin diye nutuk atip taraftara ayar vermeye calisan Sergen hocanin, ayni sene altyapidan yetismis Necibi bi veda yaptirmadan gondermesi. Ahh Sergen hoca yaptiginla soyledigin hic birbirini tutmuyor. Sergen hoca super topcuydu ama yildiz olamadi, iyi konusmaci ama hoca da olamadi.
Çok seviyorsa alıp gittiği takımlara götürseydi. Yalandan hikaye.
@Kartalizm Necip dusmanligi gozunu kor etmis. Taraftar sana bu kadar sovse tas olsan catlar gider iyi kotu baska takimda oynardin. Gitmedi. Isteyen mi oldu da gitmedi deme. Onananin bile isteyeni oldugu Turkiye liglerinde her turlu takim bulurdu biladerim
Biz bilmiyormuyuz sanki necip ve sergen ömurleri yettigince besiktasin kasasından düşmeyecekler
@okan yok Barcelonadaki Messidir. Bu kadar yıldır orta sahada oynayıp kaç golü var?? Yeteneksiz eleman
Gökhan töre yi alacağına aşık olduğun kazma necipi neden almadın biliç tpuuuu