Sanlı Sarıalioğlu'nun Duhuliye.com'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"ÇOK BÜYÜK 2 TRANSFER"

"Sezon bittikten sonra sürekli Rosier ve Ghezzal'in takımda mutlak suretle kalması yönünde net görüşler belirtmiştim. Pek çok kimse işin uzaması yönünden sıkıntılarını belirtiyorlardı. Bu işler öyle kolay değil, aceleye getirilecek işler de değil. Ve 5 kuruşu da hesap etme döneminde yaşıyoruz. Bu konuda yönetime de bir şey diyemeyiz. Rosier'i bitirdiler, Ghezzal de bitti bitiyor. O da yakında Türkiye'ye getirilir, imza atılır. Çok büyük 2 transfer."

"GODIN GİBİ TAKVİYE ÇOK İYİ OLUR"

"Stoper olarak Godin gündemde. Bütün herkes diyor ki '35 yaşında adam, emeklileri topluyorsunuz'. Atiba da 55-60 yaşında! Nasıl oynuyor? Bonservis parası verilmeden, aldığı paradan da düşürülüyorsa Godin gibi bir futbolcuyu alırsak çok çok iyi olur. Çok iyi bir oyuncu."

"3 YERLİ DE DOĞRU HAMLELER"

"Kenan Karaman, Mehmet Topal ve Salih Uçan için 3 transferinde çok iyi olduğunu söylemiştim. Çünkü yabancı sınırı geldi, yerlilerin artması lazım. O nedenle bu transferleri çok olumlu bulmuştum. Çok doğru transferler. Banko oynarlar mı, benim de kuşkularım var. Ama kadro genişliği yönünden çok iyi hamleler."

"SANTRFOR VE KALECİ ŞART"

"Ancak Beşiktaş için yeterli değil. Santrfor şart. Sadece Kenan ve Güven'le bir sonuç alamazsınız. Bence bir kaleci de şart. Gündemdeki Mert Günok için de yaşlı eleştirileri yapılıyor. Bu iş yaş işi değil, yürek işi, adale işi. Mert Günok da çok iyi bir kaleci. Alınırsa doğru bir transfer yapılmış olur."

"10 NUMARA GEREKİYOR"

Santrfor arkasına Teixeira mı olur, bilemiyorum. Ama Ljajic'le bu işin olmadığı yürümediği gözüktü. Oğuzhan da bekleneni veremiyor. Muhakkak santrfor arkası oyuncu da alınması şart.

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ