Beşiktaş'ın eski yöneticisi Kaan Şakul, Fernando Santos'un tazminatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Beşiktaş sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
Maç sonrası basın toplantısında Sergen Yalçın ‘Bu kulüp hala benden önceki üç teknik direktöre para ödüyor’ açıklamasında bulunmuştu.
Hasan Arat döneminde Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Kaan Şakul, kendi dönemlerinde göreve getirilen ve daha sonra başarısız sonuçlardan sonra görevine son verilen Fernando Santos ile ilgili açıklamalarda bulundu.
SERGEN HOCA YALAN SÖYLEMEZ AMA KENDİSİNE YALAN BİLGİ VERENLERE DİKKAT ETSİN
Sevgili Beşiktaşlılar, pek çoğunuz Beşiktaşımız özellikle kötü sonuç aldığı zaman bana mesaj atıp çıkıp konuşmamı, tüm iftiralara cevap vermemi isteyen mesajlar atıyorsunuz. Şimdiki yönetim kurulu bizim yönetim kurulumuzu savcılığa şikayet ettiği günden beri aynı şeyi söylüyorum ve bu değişmeyecek. http://Sn.Başkanlarımız Hasan Arat ve Hüseyin Yücel ne karar verir bilmiyorum, kendileri en iyi kararı verecektir ama benim kararım kesindir ve onlardan bağımsızdır.
Hakkımızdaki iddialarla ilgili Savcılık süreci bitmeden konuşmayı hukuki sürece zarar vermemek için kesinlikle doğru bulmuyorum. Ancak süreç bittikten sonra en kısa süre içinde takımın o günkü konjonktürüne bakmadan yani hiçbir kulüp siyaseti yapmadan , söylenen tüm yalanlara, atılan tüm iftiralara ve bize kurulan kumpasa en şeffaf biçimde ve gerektiği gibi cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.
Santos meselesine gelince, ben şahsen hocamıza birilerinin bilerek yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum. Sergen Hoca pek çok konuda eleştirilebilir ama bizim bildiğimiz Sergen Hoca asla yalan söylemez. Kendi iyiliği için bu yalan bilgiyi ona kim verdiyse dikkat etsin o kişilere. Santos’a kulüp menfaatlerini korumak için 500.000 Euro fesih bedeli koymuştuk ve Mayıs 2024-Ekim 2024 arası 5 taksitte ödenecekti. 1 Ekim 2024 itibariyle de ödendi bitti. Her şey kulüp muhasebe kayıtlarında mevcuttur. İsteyen gider kulübe sorar. Bu maddeyi koymamış olsak yaklaşık 1.5 milyon Euro ödemek zorunda kalacaktık. Konu bu kadar açıktır.
Bana inanan, tüm bu iftira ve kumpas sürecinde destek olan, gerçekleri az buçuk bile olsa bilen tüm kardeşlerim, sabredin az kaldı! Çıkıp tüm gerçekleri konuşmak size ve Beşiktaş’ıma olan borcumdur ve ödeyeceğim
İftiracı ve kumpasçılar hariç tüm Beşiktaşlılar’a saygılarımla
duhuliye.com
YORUMLAR (16)
SERGEN rüzgara karşı işiyor. Yani işi cıvıtıyor. Beşiktaşı kötülemeye başladı. Bunun sonu iyi değildir. Yalan beyanda da bulunmuş. Niçin bunu açıklıyor anlaşılamadı. Para mı istiyor bilemedim. Serdal bey bunun hesabını Sergenden sormalı ve bir an evvel onu kovmalıdır. Böyle rezillik olmaz. Maçı kaybetmiş, sezonu kaybetmiş, kupaları kaybetmiş. Başka mecralara kayarak bunu unutturmaya istifayı da sürüncemeye bırakıyor ki TAZMİNAT kapayım. Parasını ver ve KOV Serdal Adalı. Büyük adam olursun. Sen de doğruları söyle ki öğrensin 11 yaşındaki Beşiktaşlı kardeşimiz. Necibi kovan aynı zihniyet. O da 11 yaşındaydı. Ağlasaydın Sergen. Utan azcık yav.
Bunlarda zerre yüz şeref namuz yok vurguncular
yetişin dostlar hırsız var!!!! Seba'dan sonra aralıksız soyuluyoruz
Bu Platforma isteyen istediği gibi yazıyor, renkliside renksizide, siyah beyazıda yaza biliyor onun için burası esmek gürlemek yazarak sitres atma yerigibi? Yani burası gerçek taraftarın yeri olamaz. Kimin kim olduğu belli değil...
Sergenle survivor ünlüler herşeyi yakacak kafaya koymuş sen sahadan sorumlusun yönetimde değilsin sergen birileri teknik direktör olduğunu hatırlatmalı
Besiktaşın so 20 yıldır yönetim kurulları açıklıyorum al birini vur ötekine hepsi aynı
Hayır anlamadığım Sergene ne? İster önceki hocaya, ister önceki sporculara para öder kulüp. Sana ne? Sen kendi içini yap. Hedef şaşırtmaya çalışmaktan başka birşey değil. Kendi bi haltı beceremedi. Üstüne çıktı derbi için önemsiz maç, yensek ne olacak yenilsek ne der gibi açıklama yaptı. Oklar ona dönünce kıvırmalar. Rıdvan halt etmiş şeytanlıkta.
@Benvekendim yani 4 yıllık paramı verin istifa edeyim demek istiyor.
Ligde adalet ve denge yok. Rakipler pahalı oyuncular alıyor, sen ise aynı imkanlara sahip olamıyorsun. Maçlarda hakemler de sürekli rakiplerin lehine karar veriyor. Böyle bir ortamda en doğru yol, kulübün kendi özüne dönmesi. Bütün yabancılar satılmalı, sadece birkaç yerli as oyuncu kalmalı. Kadronun yaş ortalaması 23 yaş altı olmalı. Üç senede bu oyuncular pişer; fizik gücü yüksek, tempolu ve mücadeleci bir takım ortaya çıkar. Üstelik hepsi yerli olur, kulübe aidiyet sağlar ve ileride ciddi bonservis gelirleri kazandırır. Transfer harcaması olmadığı için borçlar da zamanla kapanır.
@Ahmet bu romantik bir yaklaşım, reel de işler farklı oluyor
@Ahmet o zaman scoutu iyi kurucan örnek bodo glimt 60 milyon euro gibi anadolu takımı bütçesiyle ş ligi için komedi bir rakam ilk kez girdikleri şampiyonlar ligini salladılar favori inter milanı elediler cityi atleticoyu yendiler bizim rol modelimiz bodo glimt ama çok iyi scoutlarla
Ey Sergen'ciler sergen'den Beşiktaş'a hayır gelmez. Koca Camia'yi gruplara böldü. Medya desteği olduğu için, Baskan'da sergen'in arkasına saklanıyor. Bugün boşta kalsın, trend 1 Ligden dahi hiç bir kulüp onu istemez.
O zaman Ümit Özat haklı! Vay AQ Sergen'i vay!!!
bu yavşak oğlu yavşak değil miydi vanbronckhorst istifa edecekken engelleyip bir maç sonra da kovulunca kulübün milyonlarca euro tazminat ödemesine neden olan? Ne kadar yüzsüz utanmaz şerefsiz varsa beşiktaşa üşüşmüş, hala car car konuşuyor bir de…
@adım soyadım yok bro yavşaklık konusunda degilde istifa konusunda yanılıyorsun istifayı engelleyen başka yoşak oglu yoşaktı o kişi sergenella gibi doguştan fenerli olan feyyazdı dogrusunu Allah bilir belkide ikisi de karlı çıktı istiadan vazgeçilmekle
maalesef yalan artık bu camiada norm olmuş mesele kaç kişiyi kandırabildiğin. 30 kere ailecek fenerliyiz açıklaması olan sergen madem Beşiktaş'ın parasını bu kadar düşünüyorsun da svensson amirlerle 1,89 yapan ole'ye neden buna Beşiktaş öğretin candaşım çektin, sen orkunla 20 milyonluk stoperle, ligin yıldızı cengizle 1,75 nasıl olacak bu işler.
Bu kulübün mali işlerinden sorumlu ve aynı zamanda bankacı değil miydi? Bu neden hataların bedelini ödemiyor hala beklentisini var ki konusuyor bu konuştuğuna göre BJK sahipsiz kalmış
Polonya Cumhurbaşkanına da sorsaydınız hazır bu kaçak Hasan'ın yancısını bulmuşken, bu Aratçılar nasıl da düşmanlar Sergen'e görün de hocaya sahip çıkın
Adam belgeli, resmi evraklı yanıt veriyor! Aratçı bilmemneci diye karalamaya çalışıyorsun! Kime ne neciyse neci! Söylediği senin Sergen'inin yalan söylediğini ispatlıyor! Neden konuyu başka yere çekmeye çalıştığını da okuyan herkes görüyor!
@Ihlamurdereli arat ve ekibi 2 kupa alarak ve tüm derbileri kazanıp gs ye 5 atarak adalı ve sergenden başarılı oldu bu arada hatırlatayım şekerim
Hasan Arat ve Hüseyin Yücel dönemlerinde Beşiktaş futbol takımının içini dışına çıkaran yöneticisin sen, daha ne yüzle konuşuyorsun? Hasan Arat, başkan seçildikten sonra Ümraniye'nin ve Beşiktaş futbol takımlarının iki sorumlusu var , biri yönetim kurulu üyemiz Feyyaz Uçar, biri de Futbol Genel Direktörümüz Samet Aybaba demişti. Sonra ne oldu, bir baktık futbolla hiç ilgisi olmayan bankacı yöneticimiz Kaan Şakul ve kendi bulduğu danışman GS kökenli Amerikalı Brad Friedel darbe yaparak Ümraniye'yi ve Futbol Takımını ele geçirmiş. Sen topu görsen bomba diye karakola götürecek adamsın, ne diye futbola karışıyorsun. Gerçi devre dışı kalan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'ya da iyi oldu. Beraber Rıza hocanın kuyusunu kazdılr, sonra da o kuyuya düştüler kazdılar