Spor yorumcusu ve yazarı Serdar Sarıdağ Beşiktaş’ın transfer gündemini duhuliye.com’a değerlendirdi.

“OĞUZHAN ÖZYAKUP VE TRANSFERİ”

Oğuzhan Özyakup’a Krasnodar’dan teklif geldiği takdirde yönetimin kabul edeceğini düşünüyorum. Beşiktaş kulübü oyuncu satmadan oyuncu alamıyor. Yaşanılan maddi sıkıntıdan dolayı oyuncu satmak zorunda siyah beyazlılar. Sadece forvet transferi için bütçe ayırıldı. Abdullah avcı kesinlikle N’Koudou tarzında adam geçebilen hızlı bir kanat oyuncusu istiyor. Forvet transferi yerli veya yabancı olabilir. Türkiye’de şu anda yerli bir forvet yok. Ancak gurbetçi oyuncu anlamında forvet transferi gerçekleşebilir.

“İRFAN CAN KAHVECİ VE DOMAGOJ VİDA”

Ahmet Nur Çebi’nin yüksek bütçeli oyuncuları transfer edeceğini düşünmüyorum. Bu kadar borç içindeyken bütçesi yüksek oyuncuları alması zor. Siyah beyazlılar devre arası bir forvet ve bir kanat oyuncusu ile transferi kapatacak. Beşiktaş önümüzdeki yaz transfer çalışmalarını Abdullah Avcı ve Erdal Torunoğulları yönetiminde sürdürüyor. Vida’ya ciddi teklifler olduğunu biliyoruz.

“ADEM LJAJİC VE KAGAWA”

Adem Ljajic’e iyi bir teklif gelirse ve oyuncu kabul ederse yönetimin değerlendireceğini düşünüyorum. Abdullah Avcı sezon başı Kagawa’nın kalmasını çok istedi. Avcı, Kagawa kalırsa Ljajic’in performansı daha çok yükselir demişti.

“TRANSFER HABERLERİ”

Çıkan transferlerin çoğunun menajerler tarafından yapıldığını söyleyebilirim. Transfer yapmak için oyuncu alınmayacak. Hangi bölgede eksik oyuncu varsa o bölgeye önemli bir takviye yapılacak.

“AYKUT KOCAMAN VE ABDULLAH AVCI”

Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak mücadele tamamen hocaların taktik maçı olacak. Abdullah Avcı, Kocaman’ın yapabileceği taktikler üzerinde duruyor. Avcı ise tamamen kanatlar üzerinden Konyaspor’u yenmek isteyecektir. Atiba’nın Konyaspor maçına yetişeceğini düşünüyorum.

duhuliye.com ÖZEL HABER