Semih Sezerli, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Vole'de konuşan Semih Sezerli şunları söyledi:
Semih Sezerli: ''Taveres konusunda şunu söyleyebilirim, aklında savunma yok. Yani savunma becerisi var oyuncunun fiziksel olarak ama aklında bu yok. Çok çabuk dağılmalar ve kırılmalar yaşayan bir oyuncu.
Şimdi Sarri beklediği savunma katkısını alamadı. Hücum-savunma dengesini alamadı ve kesti Taveres'i. Sergen Hoca diyorsa ki, çünkü izleyip karar verdikleri için söylüyorum, Sarri'nin yapamadığını ben yaparım, mental olarak da eğitirim, pozisyon bilgisini de geliştiririm, elini sıkarım, keyifle izlerim. Yani eğer Sarri'ye karşı böyle bir challenge başlatıyorsa Sergen Hoca, o zaman gelsin Taveres.''
duhuliye.com
YORUMLAR (22)
bence bu işte bir sey var sergen hoca tamda takım bu durumdayken böyle bir riske girmez sıkıntılı oyuncu istemez acaba yön değiştirme çabalaraımı , yoksa gerçekten görüşüyorlarmı bilmem ama sanırım wolfe daha mantıklı transfer olur ayrıca sunuda anlamış değilim hadjam tamam sakatlandı ama arkadaş çapraz bağda koparmadıkı illaki iyileşecek sen zaten aldığın adamı gelecek senenin planlaması için alıyosun ! zaten elinde rıdvan var hiçmi olmadı çıkart alt yapıdan bir çocuk yada emrecan terziyi geri çağır ! haksızmıyım arkadaşlar ?
tavaresin mental sorunları klinik vaka. ama bizde böyle şeyler vaka-i adiyeden sayılıyor. beke tabiiki 10 milyon verilir ama soru işareti olmayan adama verilir. sokağa atacak paramızın hala olması bizi zengin mi yapıyor yoksa, bilemedim!
Bir teknik direktörün her futbolcuyu bitmesi nasıl mümkün olabilir. Takımlar bunun için scout ekipleri kurmuyormu
Sarri Eski Sarri değil..Şenol Güneş gibi yaşlanınca Cesaretini kaybetti,önce savunma derken hücumu unuttu,,sonra oyunculara sarmaya başladı bazılarını kayırıp bazılarını tukaka etti..Ben olsam Sarri'nin seçimlerini çok kaale almam yani..
Taveres sıraya geçsin, önce Cengiz Ünder'i yıldız yapacak hoca.
Sergen adını bile duymamıştır adamın. Cep telefonundan iki videosunu göstermişlerdir gelsin demiştir. Sergenin futbol ve futbolcu cahili olduğunu anlamadınız mı daha.
@Bıktım ne saçma bir yorum. Sergenin hayatı futbolla geçmiş, bir sürü hocayla çalışmış eski bir futbolcu. Hiçbir zaman da futboldan kopmadı, yıllarca Anadolu klüplerinde çalıştı, spor yorumcusu oldu. Emekli olmadı. Futbolcuyu bilmiyor olabilir, önemli olan futbolcuyu izleyip yorumlaması. Her futbolcuyu bilecek diye bir şey yok. Saçma sapan yorum o yüzden.
üçlü defans oynanmayacaksa elimizde patlayacağı kesin...
BİZİM DEHA DAHİ FUTBOL GURUSU HOCAMIZ HERKESİ ADAM EDER O NEDENLE EMRE MOR TARZINDA NE KADAR BİTİK OYUNCU VARSA TOPLAYIN GELİN HEPSİNİ BİZİM HOCAMIZ ONLARA GEREKLİ FORMATI JET HIZIYLA ATACAKTIR ZATEN🤣
@AGOSTO CAMPOS unutma ki Sergen 14 kişi ile şampiyon yaptı. En son gökhan Töre forvet oynuyordu. Larin kazmasını yıldız yaptı. Önemli olan futbolcunun istemesi çalışması ve hocanın maksimum verimi alması. Futbol zor değil o kadar. Dün psg 2. Lig takımına yenildi . Çok abartmayın
İngiltere den italya dan portekiz den ... Ve Afrikalı portekizli hollandalı topçu istemiyoruz......
Böyle çatlak oyuncuları severiz Sergen de sever gelsin
Bu çocuk 17 yaşında değil 24 yaşında adam ve bu paraları asla etmeyecek 3. Sınıf bir futbolcu. Sakın ola almayın
Ben Tavaresi değil Pintoyu veya İngiliz oyuncuyu alırdım ALIRSAM. Pinto bir defans oyuncusu yani sol bek nasıl oynanırın dersini kursunu verir öyle oynuyor adam. TAMAMİYLE DERSLİK, Ezberlemiş öyle oynuyor. HARTMAN ise daha duygusal bir oyuncu, daha relaks, daha rahat yani, daha kendini gösterek oynayan bir oyuncu. PINTO sakatlanmış galiba. BEN OLSAM HARTMAN'I ALIRDIM. Tavaresi almam. PORTEKİZLİ ALMAM yani.
Tavares uzak dursun beke 12-13 mil eu para verecek bir ekonomi yok gerekirse transfer yapmayın yarınlarımız tehlikeye girmesin Abraham’a 10mil eu bile teklif varsa satın 7 mil eu yıllıktan kurtulalım ndidi kupa da parladı Araplara 20.000.000eu ya satalım ki önümüzde ki seneye bütçe açılsın şamiyonluk kadrosu kuralım
sen aklın sıra Sergeni ateşe atıyosun.. işgüzar Semih !
Uzak durun abi uzak durun taraftar istemiyor taraftar ekonomi düşünür oldu yönetim taraftarı düzeltir biz yönetimi durdurmaya çalışıyoruz almayın abi biz sorunlu oyuncu görme kapasitemiz doldu bittiiii
Boş ver, nasıl olsa bir sonraki transfer döneminde gçndeririz !
Biri İtalya ligi biri Türkiye ligi. O çok sevdiğiniz Masuaku'yu koyun bakalım İtalya ligine ne yapacak, elek ederler kanadını.
Ona altiliyi bile ögretir kepcos