Kendisiyle röportaj yapılan Del Bosque, ''karantina sonrasında çalışmayı düşünür müsünüz?'' şeklindeki soruya ise ilginç bir cevap verdi.

Beşiktaş, Vicente Del Bosque gündemiyle meşgul. Bir süredir Beşiktaş’ta Vicente Del Bosque’nin futbol aklı olarak kulübe döneceği dedikoduları dolaşıyor... 2016’da emekli olan ve bir daha futbola dönmeme kararı alan İspanyol teknik adam El Mundo Deportivo ile bir röportaj yaptı. Kendisine koronavirüs krizi sonrasında ilk yapacağı işin ne olduğu soruldu. 69 yaşındaki İspanyol teknik adamın cevabı, ''eskiden ne yapıyorsam onu yapacağım. Arkadaşlarımla yemek yiyeceğim. Eşimle birlikte yürüyeceğim. Çocuklarımla birlikte olacağım..." dedi.

Beşiktaş’tan bahsedilmeden, ''yeniden çalışmayı düşünür müsünüz?'' sorusuna ise, ''benimle çalışmak isterler mi önce onu bir öğrenmek gerek'' diye cevapladı.

Mircea Lucescu'nun yerine ismi gündeme geldi
Vicente Del Bosque'nin ismi Mircea Lucescu'nun ardından gündeme geldi. Yıldırım Demirören'in önerisiyle Beşiktaş'ın ilk hedefi olan Vicente Del Bosque'ye yönetim içinde de onay çıkmıştı.

Sergen Yalçın'ın hocasıydı
Vicente Del Bosque, Beşiktaş'ı çalıştırdığı 2004-2005 sezonunda Sergen Yalçın'ın da hocalığını yaptı. İspanyol teknik adam, o dönem alınan başarısız sonuçların ardından siyah beyazlılardan ayrılmıştı. Ancak aldığı tazminat olay olmuştu.

Real Madrid efsanesi
Real Madrid'de yıllarca görev alan Vicente Del Bosque, kariyerinde bunun dışında İspanya Milli Takımı'nı da çalıştırdı. Cadiz'de sportif direktör olarak görev aldı. Vicente Del Bosque, futbolculuğu döneminde Real Madrid'de 12 sene top koşturmuştu.

Neymar'a çattı
Bu arada Del Bosque verdiği röportajda, Neymar'a da çattı. İspanyol teknik adam, ''Bana dünyanın en iyi 5 oyuncusunu sorarsanız, rahatlıkla listemde olur. Ancak sahada aldatmaya çalışıyor. Çok fazla numara yapıyor. Barcelona'dan nasıl ayrıldığı da biliniyor'' sözleriyle Brezilyalı futbolcuyu numara yapmakla suçladı.
Kaynak: Fotospor