İŞTE YAĞCI'NIN AÇIKLAMALARI: 

"Önemli bir gündü. Bana dün akşam bir şeyler geldi. Size şimdi bir tweet mesajı okuayacağım. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Sayın Divan Kurulu Başkanımız, kendisi işe yaptığım telefon konuşmasında açık açık giremeyeceğimi bana söylemiştir. Bende kendisine yeniden gözden geçirmesini rica ettim ancak kabul görmedi, çok acayip değil mi? O kürsüden aleyhimde tek söz söyleyen de izin veren de hesap verir..."

Sayın Yazıcıoğlu, sen önce bu kulübe gönderdiğin 2 milyon faturanın bir hesabını ver de. Hem yöneticilik yapıp hem de bunun üzerinden para kazanmak, yönetim kurulu üyesine yakışmayan bir davranıştır. Sen bunun hesabını ver. 2000'li yıllarda yine böyle bir şey olmuştu o zaman da karşı çıkmıştım. 

Değerli arkadaşlarım ben şöyle kronolojik hafızamızı tazelemek istiyorum. 2019-2021 süreci sayın başkanın seçildiği tarihten bu öncesinden bu güne yani 30 Mayıs'tan. Neler olmuş? 19 Mayıs 2019'da Fikret Orman yeniden seçilmiş. Abdullah Avcı çok ağır şartlarlateknik direktör olmuş. 

Transfer dönemine bitmesine 1 hafta kala 5,6 oyuncu alelacele transfer edilmiş. Bankalarla borç yapılandırılması imzası atılmış. Yaklaşık 200 milyon para alınmış Eylül 2019'da kongre kararı almış, 2019 Ekim'de de Sayın Çebi başkanlığa seçilmiş. 

Sayın Orman sen bu 4 ayın hesabını vereceksin. Sen 4 ayda ne oldu da kongreye gittin. 200 milyon para aldın, transferler yaptın, seçildin li ben son seçimde kendisine oy verdim. Değerli arkadaşlarım bu 4 ayın hesabını kim verecek. Ne oldu da kongreye gitti? Ben siyasette olan bir insanım. Ne oldu da sen 4 ayda sen ne değişti de kongreye gitti. Ama iyi ki de gittin sayın Çebi başkanımız oldu. 

Abdullah Avcı'yla olan sözleşmeyi sen nasıl yaptın? Bunun da hesabını vereceksin. 

Kaynak: Duhuliye.com