Can Bozdoğan'ın transfer süreciyle ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Schalke süreci iyi yönettiği fikrinde

Bundesliga'da küme düştükten sonra bu sezon Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden Schalke, mali açıdan zorlu günler geçiriyor. Toparlanma evresinde olan ve iyi bir planlamayla Bundesliga'ya geri dönme planı yapan Maviler, Can Bozdoğan ile ilgili transfer sürecini iyi yönettiğine inanıyor.

Can Bozdoğan'a hava değişikliği iyi gelecek

Schalke yöneticileri Can Bozdoğan cephesiyle yaptığı görüşmede oyuncuya 'hava değişikliğinin' iyi geleceği yönünde karar verdiklerini ve Beşiktaş'a transferini onayladıklarını ifade etti.

Schalke yöneticisinden açıklama

Schalke'nin spor direktörü Rouven Schröder, "Beşiktaş'a gitmesi ona iyi gelecek. Can'a İstanbul'da bu yıl için başarılar diliyoruz" diyor.

Bundesliga'daki ilk resmi maçı ne zamandı?

Orta sahada oynayan Can Bozdoğan, 2019 yılı Ağustos ayında U19'da takım kaptanlığı yapmıştı. Can Bozdoğan, Bundesliga'daki ilk maçına ise 2020'de Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldıkları maçla birlikte çıkmıştı.

Schalke'nin Beşiktaş'tan ricası

Schalke ile Beşiktaş arasında yürütülen transfer görüşmelerinde Alman ekibinin bir ricası da oldu. Schalke, futbolcu ile ilgili mali detayların açıklanmaması yönünde talepte bulundu. Buna karşılık iki kulüp, bu konuda uzlaştı.

Can Bozdoğan'ın bonservisi ne kadar?

Can Bozdoğan, Beşiktaş'ta 1 sezon kiralık olarak forma giyecek. Futbolcunun Schalke ile sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor. Futbolcuya 2.5 milyon Euro değer biçiliyor. Beşiktaş ve futbolcu birliktelikten memnun kalırsa sezon sonunda oyuncunun geleceğiyle ilgili yeni görüşmeler yapılacak.

Kaynak: Ajansspor