Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, gündeme dair görüşlerini Duhuliye için özel paylaştı.
Duhuliye;
"Beşiktaş bu sezonda hedeften uzak kaldı ve camia içinde erken seçim konuşulmaya başlandı. Beşiktaş'ın kurtuluş reçetesi Erken Seçim midir?"
Celal Kolot;
''Çok güzel soru ama geçirdiğimiz seçimlere bakarsak maalesef çare olamıyor Başkan ve yönetim değişiklikleri. Beşiktaş'ta zaten 60 bini aşkın üye var, kimi Beşiktaşlı bile değil. Kimileri blok oy atan dernekçiler. Seçime de zaten o gün gelmiyor gerçek Beşiktaşlılar.
Çünkü kavga, gürültü ve çok uzun süren oy verme işlemi çoğu insanı küstürüyor, bıktırıyor, yoruyor. Seçim gibi seçim olmuyor yani o kaostan birisi başkan oluyor ve uzun süreli başkanlık yapamıyor… Gördüğümüz örnekler gelen başkanın vaatleri havada kalıyor, sözler tutulmuyor son 3 dönemde 10'dan fazla hoca 100 den fazla oyuncu değişti!!!
Pandemi dönemindeki son şampiyonluk en az transfer yapılan sezondu, bu da hiç kimseye ders olmuyor. Hala gelen başkan kulübü iyi yönetemiyor, değişen hocalar, futbolcular oluyor ama değişmeyen şey başkanların kafaları.
Eski dönemlere dalmayacağım, en son Adalı yönetimi, ne kaptanlık, ne Rafa, ne transfer yapabildiler. Hele 5 transfer yapacağım demeleri tam skandal.
En iyi oyuncunu sattın Gedson'u...
Yerini doldurabildin mi? Transferlerle hayır. Altyapı oyuncularının antrenman yapacak sahaları yok. 500 m euro borcun var hala tek çözüm transfer ve seçim derseniz hiç bir şey değişmez….
Galatasaray ve Fenerbahçe'de 300'er m euro harcadı ama dün akşamki futbolu gördünüz.
Eski derbi maçları, para harcanmayan dönemler daha zevkli, çekişmeli geçiyordu. Bu iki takım herkesi yenebilir Türkiye'de ama harcadıkları paraya bakılırsa değiyor mu sizce!!!!''
duhuliye.com
YORUMLAR (4)
Adalı da ergen dumenine sarilmasaydı. Çırpındık her yerde ergen demek enkaz demek diye. Ne olacağı belli olan mesele de görüş belirttik diye renkli ilan edildik. Sonuç ortada. Yönetimi bilmem ama o 6'lı ganyan gönderilmesi gerekmektedir.
Abartmayın bu iki takıma da en kötü halimizle patinaj çektirdik. Karizmamız yetiyor.
gedson gitti, orkun'la ndidi geldi. bıktık artık bu gedson mevzusundan. burada her hafta yandan yere vuruluyordu, 20 küsür milyona gidince kıymetli oldu.
Şu fotoğrafın en güzel tarafı,Ayyıldız,Atatürk ve Beşiktaş amblemi.Kongremi s..r et hikaye,Beşiktaş'ı bu hale düşünenlerle dolu.