Cagliari formasıyla henüz ilk 11’e giremeyen Beşiktaşlı genç golcü Semih Kılıçsoy, Udinese deplasmanında da yedek kulübesinden çıkamadı.
Borrelli ile Kabasele golleri attı
Boş kaleye atamadı, oyundan alındı
Semih Kılıçsoy yedek kaldı
Ajansspor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (10)
@HEMEN DÖNSÜN len Vitaminsiz Besiktasli taraftari olmadigini bari bu kadar burada belli etme Angut
adamı oynatmayacaksan neden kiralıyorsun, beğenmiyorsan neden kiraladın ! bu işde bir iş var !
Semih Yumuşak bir lige gidecekti Hollanda gibi.Italyada hepten ozgüvenini kaybedecek.Rio aveye gönder ,Ulrreht e gonder ,İngiltere 2.ligine gönder.Italya liginde iyice patates edip bize postalayacaklar.
semih kılıçsoyun kapasitesi bu! acı ama gerçek!
Sadece bu mu, kiralık diye sepetlediklerimizin tűmû yerlisiyle/yabancısıyla sezon ba şında yeniden başımıza ekşiyip, yeni ve faydalı transfer yapmamızî bu seneki gibi çıkmaza sokacaklar. Ah ulan çebimisin nesin?
Bu cöpü sene sonunda paket yapıp geri yollarlar bize
bu sene böyle gececek. futbol oynamasını bir öğrenecek önce. 12 yaşında futbola başlayan bir futbolcudan ne bekleyebilirsin ki? türkiyede maalesef modern futbolun nasil oynandığını bilmiyor alt yapi hocalari.
Sezon sonu yollarlar, satmadık elimizde patladı halı saha topçusu
Pas vermeyi öğrenemediği sürece hep yedek kalır. Topu ayağındna çıkarmayı öğrenemedi adam.