Futbolculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan Gökhan İnler, Cagliari’de forma giyen Semih Kılıçsoy hakkında konuştu.
Uzun yıllar Napoli'de top koşturan, Leicester City'de şampiyonluk yaşayan, Süper Lig'de de Beşiktaş ve Başakşehir ile şampiyonluk kupası kaldıran, son olarak da Adana Demirspor ile TFF 1. Lig'de şampiyon olan Gökhan İnler açıklamalarda bulundu.
'Semih Kılıçsoy ile sık sık görüşüyoruz'
Cagliari'de forma giyen Semih Kılıçsoy ile ilgili konuşan İnler, "Semih ile sık sık görüşüyoruz. Geçen gol attı ve ben de çok sevindim. Onu seviyorlar ve orada oynamaktan mutlu. En önemlisi sürecin iyi yönetilmesi. Semih süre almaya da başladı, ben de onu bir ağabey olarak destekliyorum. Daha fazla çalışmak ve daha fazla profesyonel olmak en önemlisi, o da bunu yapıyor." dedi.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (6)
Bizde destek olmak yok dostum herkesi karalamalar. Olmadık şeylerin kurgusu bizde. Bir defa kimse mevkinde Oynatılmıyor hep bir devşirme pesindeler. cerny yerinde oynadı fark gördünüz. İnşallah Sergen hoca da devam etirmez kolej havası oluşturur da keyfimize bakarız
Milan maçında izledim Semih saklambaç oynuyordu. Daha çok oyunun içinde olması lazım,daha fazla koşması ve fiziğini kullanması lazım
Said el mala yı transfer ederseniz seviniriz yönetim.
Destekliyoruz seni Semih bize 12.5 milyon Eurocuk opsiyonu kazandır.