İŞTE AÇIKLAMALAR

Sayın başkan değerli divan kurulu üyeleri saygı değer denetim ve yönetim kurulu. Değerli arkadaşlar daha demin burda ben söz falan almak istemiyordum. Sağ olsun kardeşim Yağcı bize bu nezaketi gösterdi. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum. 

Bugün burada hani bir milat olacak falan demişti eski başkan. Hakikaten milat oldu. Çünkü Süleyman Seba gibi bir tarihi liderimiz ne divan toplantılarında ne mali gelen kurulda bunu eleştiri yapanlara karşı sonuna kadar beklemiştir ve sonunda cevabını vermiştir. 

Şimdi siz burada geleceksiniz, ben buraya neden geldim biliyor musunu Beşiktaş'ın değerleri var arkadaşlar eee şimdi kimse bizden bir şey beklemesin. Her şey çok güzel olacak, çok samimiyiz, benim kimseyle hesabım yok diye geleceksiniz bu kürsüye, giderken pravakatörlük yapıp konuşmanızın cevabını beklememe nezaketini göterip gideceksiniz, bu Beşiktaş başkanlığına yakışmaz ama Fikret Orman'ın şahsına yakışır.

Onun için burada Beşiktaş'ın gerçek sahipleri olan bizler. Bakın nasıl birbirimizi özveri ile dinliyorsak. Belki birileri kjabul ediyor belki etmiyor konuşmamızı. Kurullar kalıcı olan geçici olan sayın yöneticiler başkanlar bizler ama kalacak olan Beşiktaş. Beşiktaş'a böyle birgelenek haddi de değildir hakkı da değildir.

Bütün tribünün "Paralar nerede Fikret Orman" dediği zaman sen bu kürsü de onun cevabını verecektin. Geç o işleri. Yok 2 tane kule yapmış, yok kartal dikecekmiş, sen bu kulübün dibine tüy diktin. Yazık bu insanlara.

Kaynak Duhuliye.com