Beşiktaş'ta Konyaspor mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Sergen Yalçın'a çevrildi.
Hasan Arda Kaşıkçı, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yaptırdığı transferlere dikkat çekerek şunları söyledi:
SENDEN BAŞKA HİÇ KİMSEYE 100 MİLYON EURO HARCANMADI
Hasan Arda Kaşıkçı: ''Yorumcuyken, 'Yüz milyon Euro'yu Konya’yı yenmek için mi harcıyorsunuz?' diyordu bizim hoca. Kaderin cilvesi işte! Yüz milyon Euro'yu kim harcadı? O diyordu ya o lafı...
Solskjaer'e mi 100 milyon Euro harcandı? Arroyo ile Elan Ricardo'yu aldılar Ocak ayında, ikisini de oynatamadı. İkisinin de Beşiktaş'ta oynayacak hali yok. Adamcağıza bir tane transfer yapmadılar. Van Bronckhorst'a mı 100 milyon Euro harcadılar?
Senden başka bu ülkede hiç kimseye Beşiktaş teknik direktörüyken 100 milyon Euro harcanmadı. Sen dışı kimseye 100 milyon Euro harcanmadı. Şimdi bana diyecekler ki 'Ocak'ta 100 milyon euro mu harcandı?'. Haziran-Ocak dönemlerinde toplam 100 milyon euro harcandı. Haziran'da harcanan takımı da Sergen Yalçın devraldı. Solskjaer'e mi kurdunuz o takımı? Solskjaer bir maça çıktı zaten."
BEŞİKTAŞLI GENÇLER KAYBEDİLİYOR
Hasan Arda Kaşıkçı: ''Herkes gençlerin kaybedilmesinden bahsediyor mesela. Gençler bir de nasıl kaybediliyor biliyor musun? Babalar mesela çocuklarını ilk maçlarına götürmek isterler. Babalar ne arar biliyor musunuz? Eminim buna benzer şeyler yaşayan binlerce inan vardır. Babalar 'Stressiz maça götüreyim, çocuk korkmasın' der. O yüzden rahat maç arar. Mesela 'İç sahada Konyaspor maçına götüreyim, iç sahada Göztepe maçına götüreyim, iç sahada Gençlerbirliği maçına götüreyim' der. Beşiktaş bu maçların hepsinde yenildi.
duhuliye.com
YORUMLAR (40)
Söylediğin her şey yalan. 100 milyon kuyruklu yalan. Yenildik demişsin ama iç sahada ligde Konya'yı da Göztepe'yi de yendik. Hiç utanmıyorsunuz da. Kininiz ve aparatlığınız herşeyi gölgeliyor.
Yalan söylemeyin . Satılan oyuncuların parasıyla oyuncu alındı . Ekstra bir harcama yok . hatta kulup maaş ödemeleri bazında çok büyük artıda . Yaş ortalması düştü . Gidenlerden tek kayıp Gedson Fernandes . Oda bu rotamda daha fazla durmak istemedi .
sergen başkanın futboldan anlamadığını biliyor bu yüzden serkan reçberide kulübe getirdi birlikte ne isterlerse alıyorlar. djolo nun olduğu bir takıma agbaduyu 18 milyona getirmek hainlikten başka hiç bir kelime ile açıklanamaz adamın taliplisi yoktu. birde bu agbadu dediğin adam fizik kapasitesiyle oynuyor türkiyeye geldi adam 150 kilo oldu artık eski atikliğide yok gelene geçene eskortluk yapmaya başladı. OH'tan, olaitandan bahsetmiyorum bile. Allah sonumu hayır etsin.
@rizeli kartal Maç kaybedince saldırmak için her yol mübah sizin için. Agbadou şu an Türkiye'deki en iyi stoper. Gayet de güzel oynuyor. Djalo sert bir stoper değil, Agbadou'nun yanından bile geçemiyorlar ne eskortundan bahsediyorsun. Zaman zaman takımın savunma yerleşim hatalarından pozisyon veriyoruz o da zamanla düzelir. Ama sizin gibiler varken mümkün değil Beşiktaş'ın düzelmesi, kaostan besleniyorsunuz. Sürekli o gitsin bu gitsin o çöp bu çöp.
Nası harcanmadı. Bronkost 10 transfer yaptı maaş bütçesi 70-80 milyon euroydu. Ole zamanı orkun abraham geldi zaten ikisi 50 yapıyo. Ole zamanı takımın maaş bütçesi 90 milyon euroydu. Seegenin takımının maaş toplamı 40 milyon civarı. Son zamanların en ucuz kadrosu sergene verildi
@Eagle dostum doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar . burası algıcı bot hesaplarla dolu . Malesef amaç Beşiktaşı batırmak . Sergene 68 milyon euro harcandı . o paranın kaynağıda zaten giden oyunculardan karşılandı . Aleni yalan söyleyip algı yapıyorlar . Ama öfkeli olan insanlarda etrafa virüs yayar gibi bunların söylediklerini yayıyorlar . Şu anda bütün çalışma nefret tohumları yaymak için . Hedef Sergen Yada Seral Adalı değil . Hedef beşiktaş ama bunu anlayamıyor bazı arkadaşlar . Yoksa Sergenin gelmesini istemeyenlerden biriydim ama geldi ve işini yarım bırakırsa yine Beşiktaş zarar görecek .
Helal olsun htalksa , cogueundan cesur ve doğru bir yorum yapmış , sergen işine saygısı olmayan, hayatı nerde akşam orda gündüz misali yaşayan birdamdir
Kim ki bu yorumlarını haberleştiriyorsunuz Gs li mi fenerli mi
Doğru söylemiş niye kızıyorsunuz, sergen kalırsa yazın 200 daha harcatır sonuç koca bir sıfır. Şu takımın başına teknik direktör koymayın daha iyi oynar
Siz kimsinizde Beşiktaşlı birinin hakkında böyle konuşuyorsun. Tamam Sergen hoca hatalı ola bilir. Ama sen ve senin gibi edepsizlere yerdirmeyiz. Size soracak sizden fikir alacak degiliz. Aman Beşiktaş kötü gitmesin pusuya yatmış kargalar gibi bekliyorlar. Şenol hocanın bir lafı vardı kargalar sürüyle kartalım yalnız uçar
Ya Aallah aşkına bu tip kim olduğu belli olmayan insanların yorumlarını buralara yayınlamayı Bırakın. Beşiktaş'ı aı çekiyor.
Yav arkadaş Sergen bu sezon beklentinin altında kaldı ama ne alaka 100 milyon harcandı demek yalana bak. Hesap kitap var matematik var kalem kalem yazsınlar Sergen için nasıl 100 milyon harcanmış. Ulan Ali Koç 3 yıldır başkanlığı döneminde kaç 100 milyonlar harcadı camiasını rezil etti 0 şampiyonluk var. Ama hiçbiri ağzını açıp laf etmez.
az bile soylemis menejer kankalarini zengin etti ganyanci
Adamın ne kadar düşmanı varsa ağızlarından köpük saçarak saldırıyor, bizim taraftarda çanak tutuyor çok yazık.
Bu adam ya hic bir seyi takip etmiyor ya da kasitli bu 100 milyonu kullaniyor. SAtilan, kiralik verilen oyunculari, ve yeni gelen oyuncularin maaslarini topla, takim sezon basina gore cok daha ucuz durumda. Nasil saldiracaginizi dusundunuz. Yasacmalamayi kesin, ya da 100 milyon euro hibe edecekseniz baskan adayi cikarin.
Tam bir manipülasyon yazısı. Önceki yorumlarda bir arkadaş geleni gideni teker teker yazmış zaten. Satılanlar belli gelenler belli. Ocak ayı transfer dönemi son yılların en başarılı transfer dönemi olmuş. Her yorumda söyledik; teknik direktör başarısını bu sezon bu kadroyla ölçemezsiniz. Rakibin sadece yedek forvetinin maliyeti yıllık 10m euro. Hal böyleyken Hekimoğlu ile şampiyonluk, kupa kovalanabileceğine inandırılmış bir kitle var ne yazık ki! Biraz gerçekçi olun. Yeni sezonda transferler yapılır sonuca bakarsınız sonra yerden yere vurursunuz hocayı. Şu durumda biraz ayıp ediliyor.
Kaç para harcandı bilmem. Isim isim gidelim . Ersin kendi adamı , Agbadou, Murillo, Asslani,Olaitan, Oh, Rıdvan kendi aldırdı . Cerny beğendiğini yorumcuyken söyledi. Orkun zaten ligin en iyi ortasahalarından biri . Yani kısaca takımdaki 8-9 kişi onun istediği adamlar . Kimi yenecen birader . Konya'yı evinde eleyemeyeceksen kimi yeneceksin . Sen Beşiktaş'sın hakem vs bile kurtaramaması lazım Konya'yı senin elinden ....
sergen hocaya haksızlık yapıyorsunuz. ne olduğu bilinmeyen bir takım kurulmuş , sergen hocaya bu takımı adam et. hoca bu taraftara o kadar fazla mutluluk yaşattı ki 1 yıl daha hakkı var. arkandayız hocam
@Ahmet TOK ziyan ettiniz bu kafalarla Beşiktaş'ı .. sergen sizi görse selam vermez , arkandayız yanındayız .. isimlerin değil vizyonun ve sistemin arkasında olun.. sergenin ne vizyonu var? geldiğinden beri tek olumlu futbolu yok.. yedek dediğiniz takım antepi yendi.. oynatmadığı adamlar.. o kadar vizyonsuz bir adam
Sergen in de hataları vardır ama şu söylem resmen medyanın önüne atmak için yapılmıştır. 100 milyonu yaparken kaç topçu sattın kaçını kiralık verdin ? Görünen köy de kılavuz istemez. Geçen yaz nelerle uğraştı yönetim kimse bunu görmüyor. Rebic i , Chamberlain'i , Onanası , Musrati si daha niceleri bunları gönderene kadar ne uğraştılar. Bu sene o kadar zor olmayacak en azından. Kiralık olanlar geri gidecek ve kontenjanlar açılacak. Bu sene güzel bir dönüşüm bekliyorum. Olur mu acaba senesiydi olmadı. Seneye ilk 2 büyük başarı benim gözümde. Rakiplerin bütçeleri durumları belli. Olabildiğince rekabetçi kadro ile güzel bir takım yaratıp sonucu görmek için mücadele etsinler. Her sene şampiyon olmak imkansız.
Ole ile devam ediceklerdi büyük hata yaptılar. Ole Sergenden 5 gömlek iyi hocaydı. Sergenin boş boş konusmalarina gonderdiler malesef. Simdi Sergen de yaptığını çekiyor.
Sergeni savunanların gerekçesini çok merak ediyorum. Çalışkanlık yok. Taktik yok. B, C planı diye bir şey yok. Yardımcılarının bir özelliği yok. Gelen topçuların hepsi zamanla kötüleşiyor, yani futbolculara bir şey katmıyor. Dünya futbolunu takip etmiyor. Halandı beğenmeyen bir hoca. Rafayı küstüren bir hoca. Cengiz ve Sazdağını getirip yıldız yapmaya çalışan bir hoca. Tek iyi yanı iyi konuşması. Bu mudur yani? Arkadaşlar başka BJK yok. Sergen ile bu iş olmayacak ve olmuyor zaten. OLE hoca bile elinde çok kısıtlı kadrosu ile tüm derbileri kazandı. Adamı yeni sezon başlar başlamaz 3 transfer ile gönderdik. Duygusal olmayı bırakıp BJK'nın geleceğini düşünelim.
@Gunti kardeşim aile içi oyarlar. Savunmazmız dışarıya. Bizi başı boşmu sandılar
Babalar maçlara çocuklarını neden götürmek istemiyorlar biliyor musun? Çünkü stadlarda çocuğa uygun olmayan her şey var. Küfür var, hayatında duymadığı küfürleri orada duyacağından emin babalar. Terbiye etmeye uğraştığı çocuğunu esrarkeşlerin alkoliklerin arasına sokup terbiyesi bozulsun istemiyorlar. Şiddet var, can güvenliğin yok. Küfüre eşlik etmedin diye veya tipini beğenmediği için bile saldırabilecek eğitimsiz zır cahil bir kitle var. Olumsuzluğun her türlüsü var. Kaybedersen kendi takımına, kazanırsan rakip takımlara küfür eden, saçma sapan insanlar var. Evde oturup güven içinde maç izlemek varken neden böyle ortamlara çocuklarını götürsün babalar? Medeniyetten nasibini almamış bir kalabalık nezaket sahibi iyi eğitimli gerçek futbolseverleri stadlardan iyice uzaklaştırdılar. Sorun medeniyet sorunu, sorun eğitimsizlik sorunu, cahillik sorunu.
@Truth is bitter alkol yasaklanmali. Yoksa tribunlere gidilmez. Alkolu icen, esrari ceken ipi kopuk maca geliyor.
Sergen kaliteli isim topçuları sevmez, çünkü en kaliteli kendisidir. Kimse ondan daha iyi topa vuramaz ve oynayamaz. Kafasında, bitik futbolcuları diriltme fantazisi vardır, tatmin olmak için alakasız topçuları alakasız yerlerde kullanıp '' ben futbol dehasıyım'' egosunu tatmin etmek ister. Kendisi atlet olmadığı için atlet görünümlü kaslı fizikli topçuya bayılır. Aldığı maaş herhangi topçunun altındaysa ona kafayı takar. Futbolu sevmez, para için zoraki yapar, maç seyretmez, topçu tanımaz, dünyada oynanan futboldan haberi yoktur, dedikoducudur, adamcılık yapar, kumar oynar, tesislerde sigara içer, bahis oynar, gece alemlerinde sapıtır, vs vs...... bıktım ulan bıııııktımmmm
Art niyetlisin birader. 100 milyon harcanmış falan diye bir de yalan söylüyorsun. Her şey gözümüzün önünde oldu. Enkaz kadrodan para edebilecek olan Gedson 21'e, Abraham 21'e, Rafa 5'e, Arroyo 8.5'a gönderildi. Toplamda 30 küsür futbolcu gönderildi. Agbadou'ya 18, Oh'a 14, Olaitan'a 5, Murillo'ya 5 verildi. Yasin bedava diğerleri kiralık geldi. Sezon başında Beşiktaş'ın geleceği için çok önemli bir hamle olarak Orkun alındı. Orkun elimizdeki bir değer, fazla para verildi diye konuşan cahiller, bu adamı aldığımızın üstünde satabileceğimizi bir akıl edebilseler zarar etmediğimizi görecekler. Sene başında yapılan transferler de Sergen için yapılmış falan diye kıvırıyorsun. Bu kadar haris, haset, sahtekar linççi insanlar varken Beşiktaş'ın sırtı yerden kalkmaz. 45 yıldır gördüğüm en cahil ve art niyetlilerin peşinden koşan bir taraftar kitlesi oluştu. Göremiyorlar, Sergen'e saldıran perde arkasındakileri. Beşiktaş'ın kadrosu temizlendi, çok eksik var ama takviyelerle daha iyi bir yola girdi. 1 transfer dönemi daha sabredilse yazın yapılacak transferlerle enkaz toparlanacak ama hemen ciyaklamaya başladılar ve içimizdeki akılsızlar da koro halinde kaos tellallığı yapıyorlar. Bu kafayla kaos bitmez Beşiktaş düzelmez, herkes aklını başına alsın.
@Büyük Beşiktaş yaz basında başkan gitsin diyecek yarma gül takip edilmek istiyorlar ne konuşcak bunlar kaos işlerine geliyor ertan süzgün takip edin serdar sarıdag takip edin diğerleri kaostan besleniyor
Ayni hataya dushmeyelim . Musade edelim takim kursunlar . Kac teknik direktor degistirdik . Sorun takimin yetersiz olmasi . Konyayi yenmek ichin her sheyi yaptik aslinda , sansiz bir son dakika haksiz penal ile yenildik. Yedek santfor yok, sag kanat Cherni formsuz, sol kanat yok, sol bek yok . 100 milyon harcanmishmish. Sanki Sergene yildiz almishlar . Ekonomik transferler yaptirdi klub zarar etmesin diye . Ben olsam en pahali oyunculari isterim , sonra fatura teknik direktora chiniyor zaten
Sergen in cok cahil ve bos bir adami anlamak icin Candas la yaptigi programda Sergen tahtada Candas diyorki hocam sirayla alt alta yazalim diyor % 20 yaz tahtaya diyor tahtaya Sergen anlamiyor ve 20 yaziyor hocam %20 yaz diye tekrar ediyor ya iste yazdimya diyor 3 kez hocam %20 deyince Sergen ilk once 100 yanina 20 yaziyor Candas gulmeye basliyor elinden kalemi aliyor %20 kendi yaziyor Sergen bozuluyor Senin hocan bu amqq neden bu kadar bos konusuyor ekranlarda kimler konusur boyle cahil bilgisiz adamlar siz bu adamdan uzun vadede koca besiktasta planlama bekliyorsunuz
Sözün bittiği yer. Artık tamamen Sergen ile duygusal olarak bu bağ kopmuştur. Sergen gitmeli zorşamanın alemi yok
Yorumların da adabı olmalı. Çok para harcandı ne demek anlamakta zorlanıyorum. Adı Üzerine takım oyunu, senkronize ve uyum olmayınca başarı beklemek ve ya niye başarısızsın demek....
ben bu duygusalliktan, gundelik tepkilerden baydim. tetikci hakem yuzunden baskani, hocayi, takimi sil bastan mi kurucaz yani? 100 milyon harcandi diyor. alinan oyuncularin cogundan karla ya da zararsiz cikildi. cebi'nin arat'in enkazi hala toparlanmaya calisiliyor. biraz sakin olun ya.
Sergen ile devam ederlerse bu sezonun kopyasi olur. Adam takintili ve bilgisiz, 1990 yillarin kafasinda hocalik yapiyor
Harcanmadığı için başarı gelmiyor zaten. Bir transfer sezonu daha kredileri var bence. Seneye de başarı gelmezse yönetim ve teknik ekip beraber giderler.
Gerçek taraftar Sergen Hocanın arkasında, sen git kamera karşısında tıkınma programı yap seviyesiz ve terbiyesiz adam.
@Gerçek Beşiktaş ben senin gibi trol değilim ve çevremde hiçbir beşiktaşlı sergenin arkasında falan değil, maç sonrası stad çevresi röportajlarını dinle, bir tane sergen kalsın diyen var mı. trollüğünüzü gidin başka işlerde yapın, can sıktınız artık.
Bu kim neci bu Hasan Arda futbola ilişkisi nedir ilk defa duyuyorum. Herkes soteye yatmış tanıdık tanımadık vuruyor. İrlandalılar sizi
Sergen Yalçını Beşiktaş istediğinde kardeşinin vefatını bahane etti gelmedi o zaman asıl mesele bu Sergen Yalçın Fenerbahçe'den teklif bekledi gelmeyince daha sonra Beşiktaş'a geldi bu Sergen Yalçın Beşiktaş'ı düşünmüyor yine bu sergenin arkasında duranlar rant peşinde aksi olsa Sergen Yalçın bomboş bir adam olduğunu cümle alem gördü görmeyenlerde art niyet aranmalı Beşiktaş'ın başkanı Ali Koç olmuş olsaydı bunu kulaklarından tutup şimdiye kadar çokta kovmuştu
Obez küfürbazlar, Aratçılar, kepazeler verilen penaltıları, hakem facialarını konuşmaz, ancak böyle TFF'nin MHK'nın tetikçiliği yapar.
Ulan bir şerefli atıp tutun tamam adam gitsin de 100 milyon Euro kime verdik ? Agbadu 17 + oh 15 + oleitan 4 başka kim var.. Aslani kiralık gidecek Gökhan Sazdağı 1.5 Cengiz 1 Yok 500 milyon Euro harcandı yok yok 800
Sergen ile Serkan Reçber cebini doldurmaya gelmiş Beşiktaş'a. Candaş Tolga ile dümen kurdular, Ole'nin altını oydular, voliyi vurdular.
OLE hocanın sadece 1 kez sitem ettiğini hatırlıyorum. takım nden önde oynamıyor diye soru gelmişti, o da "bu takım ancak bu kadar önde oynar, bende van dijk var da ben mi önde oynamıyorum" demişti. adamın tek serzenişi buydu. bu adama gidip djalo yu aldılar 3,5 milyon euroya. sergen bey onu beğenmedi ona gidip 18 milyon euroya agbadouyu aldılar. o zaman sormazlar mı sergen bey OLE hocadan ne kadar daha iyiydin de sana bu paralar verildi. kulübü batırmaya gelmişler, egoları > beşiktaş olmuş.
yazın orkunu aldın + A kalite sol kanat- A leblebici forvet - vasquez (ya da kimse vasat üstü bi kaleci ) - (ersin vasat bile değil çünkü )... şu an bambaşka şeyler konuşurduk ama beceriksizlik , vizyonsuzluk, işbilmezlik, beleşçilik işte tam da bu
Saptııır kim tutar seni, kim 100 milyon harcamış, senin harcanan paradan haberin yok heralde, yani mukavele sürelerince alacakları senelik alacakları paralarla bile o kadar yok,, sırfbkötülemek üçün saptıııı7r kim tutar seni,
Çok doğru konuştun hasso çapsız sergenle olmaz olamazpaşalo94
Boş laf. Yaz 100 milyon euro nerde harcanmış sorunsuz tek oyuncu yok hepsi sakat defolu istikrarsız adamlar getir guardiolayı daha mı iyi oynatır şu takımı. Osimhen gibi forvwtin uğurcan gibi kalecin yok stoper kanat lrta saha hiçbişey yok elinde.