İŞTE O AÇIKLAMALAR
"Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Eylül ayında ilk resmi maçımızı oynayacağız. 3 ayrı şampiyonada mücadele ediyoruz. İnşallah herkes sağlıklı olur, biz de onlara mutluluk veririz." 

"Herkes şu oyuncuyu al, bu oyuncuyu al diyor, destek oluyor bize, yardımcı antrenörümüz çok fazla."

"Kulüplerin borçları var? Neden? Türk oyuncular pahalı deniyor. Az olduğu için pahalı. 2 yumurta varsa değeri artar, 20 varsa azalır. Üretim yapmalıyız. Biz yokluktan varlık çıkarıyoruz."

İlk defa yurt dışından bu kadar fazla oyuncu aldık. Bir sürü konu konuşuluyor, yabancı sınırlaması, rezerv lig, sezon planlaması... Ama bence üretim olmadan tüketim/yarışma olmaz. Üretim yapıyor muyuz? Yapmıyoruz. Biz yasak da getirmiyoruz. Yerli olsun diyoruz.

"Bakın ben yabancı futbolcuya karşı değilim. Ben başkana da söyledim tüm fikirlerimi. Ben yerlinin üretilmesini istiyorum. Yerli futbolcu üretilmesi için yabancıya futbolcuya kriter getirilmeli. Yoksa ben yabancı futbolcuya karşı değilim."

"Beşiktaş'ın Napoli maçıyla ilgili bana da bir eleştiri vardı, evet, ben de yababcı oynattım, doğru. 10 tane oyuncu çıkar mı diye bakıyorduk. Şimdi Eslem, Rıdvan, Erdoğan, Kerem, Kartal var, kaleci Ersin var. Altyapıdan çıkan oyuncular bunlar. Bunlar bugün mü çıktı?"

Altyapının federasyonun denetiminde yeniden organize edilmesi gerekiyor. Ben bunları deyince "o zaman yap" diyorlar. Kasım ayında maçlar bittikten sonra ben bunlarla uğraştım. Fikirlerimiz var ama fikirler yetmez. Doğru olsa bile iyi uygulanabilir olması lazım.

"Dünya Kupası'nı alsak bile, o birinciliğe hazır değiliz, eksiklerimiz var. Birincilik bizi yanıltmasın. Dünya Kupası'nda üçüncülük için de hazır değildik, sonra bırakın üçüncü olmayı, katılamadık."