Daha önce Antalyaspor, Beşiktaş, Göztepe ve Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan 47 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'ın hoca arayışına yönelik de açıklamalar yaptı. İşte röportajdan öne çıkan bölümler:

"ŞENOL HOCA İLE ÇALIŞMAK İSTERİM"

"Şenol Güneş ile yeniden çalışmak isterim. Bence onunla herkes çalışmak ister. Eğer kendisi yeniden Beşiktaş'a gider ve benim için de bir imkan oluşursa neden olmasın? Ancak şunu söylemek istiyorum: Öz kaynakları oluşturmamız ve buradaki oyuncuları bulmamız lazım. Dışarıdan gelen oyuncular da tamamlayıcı olmalı. Bunları yapmadan büyük kulüplerimiz asla başarıyı yakalayamaz."

"ANTALYASPOR'DA HOCA OLABİLİRDİM"

"Antalyaspor'a ilk geldiğimde pro lisansım olsaydı belki o kulübün hocası olabilirdim. Belki Şenol Hoca ile milli takım tecrübesi yaşayabilirdim. Ancak nasip... Belki ileride böyle bir şey olur. Nasibimizde ne varsa onu yeriz. Benim de Türkiye'ye gelme isteğim var. Kurumsal bir yapıda çalışmayı çok isterim. Mesela Altınordu'yu çok beğeniyorum."

"GÖZTEPE'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

"Göztepe'yi inanılmaz seviyorum. Çünkü orası bir şahıs kulübü. Bu tip kulüplerde de bizim gibi uzun vadeli düşünen hocaların daha başarılı olacağını düşünüyorum. Kurumsal kulüplerde bu iş zor. Zira başkanlar üç-dört seneliğine geliyor. Ancak kulüp bir başkana ait olursa iş değişiyor. Kendi paralarını veriyorlar. Bu yüzden harcamalarına dikkat ediyorlar. Böyle yerlerde çalışmayı kendi adıma daha uygun buluyorum."

"YABANCILAR ÇOK HIZLI DÜŞÜNÜYOR"

"Antalyaspor'da Samuel Eto'o ve Beşiktaş'ta da Adriano ile birlikte çalıştım. Mesela bunların futbol anlayışı çok farklı. O kadar çabuk düşünüyorlar ki neden Barcelona'da oynadıklarını anlıyorsunuz. Arada o kadar fark var ki... Bu özelliklerinden dolayı ara sıra arkadaşlarını zor durumlarda bırakabiliyorlar."

Kaynak: Asist Analiz