Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada işaret ettiği görüşmeyi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Serdal Adalı’yı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
Adalı, 24 Ağustos'ta oynanan Alanyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından yaşanan tartışmalı hakem kararları nedeniyle 26 Ağustos’ta TFF’yi ziyaret etmişti. TFF görüşmesinin ardından sert açıklamalarda bulunan Adalı, yaşanan sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktaracağını söylemişti.
Adalı, TFF ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu saatten sonra derdimizi anlatabileceğimiz tek kişi kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan randevu talep ederek yaşananları kendisine arz edeceğim.” ifadelerini kullanmıştı.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (23)
Kendi adamlarini sporun her kösesine yerlestiren adama, yerlestirdigi adamlari sikayete gidiyor.
Adama kendi adamlarını mı şikayet edeceksin! Bu böyle sürer gider, MHK ve TFF’ye yeni başkan gelse bile yine bu şahıstan onayını alıp hizmetinde olacak. Yolumuz b*kyolu, düzelmez.
Sayın futbol Federasyonu başkanım madem tarafsız sınız sayın serdar adalı başkan ile cumhurbaşkanımızın yanına siz gidip durumu anlatsaydınız ve kamuoyuna çıkıp açıklama yapsaydınız hakemlerinize çok iyi ve dünya Kupasına hakemler gönderdik ve hakemlerimiz dünya satardında hakemler deseydiniz ama diyemezsiniz sayın futbol Federasyonu başkanım sizi bir daha tarafsız ve adil futbolu yönetmeye davet ediyorum oturduğunuz makamın gelip geçici olduğunu sakın unutmayın
2 adam yerine 1 net adam alacaktın, çoğu transferin rakibin gözünü korkutacak nitelikte değil. Hakemlere rağmen yenecek kadroyu kurman gerek. Siyasi ziyaret 1-2 maç bilemedin 1-2 ay işe yarar ⚽️⚽️⚽️
önce heyecanlanmıştım ama meğerse 4 büyüklerin başkanları ile görüşme olmuş sırayla...
Böyle bir zamanlama müthiş inşallah ters tepmez
sayın adalı erdogana şikayet et besiktaşa yapılan haksızlıkları. bu işe artık devlet el atmalı. dün gs nin penaltısı konuşuluyor evet 50 maçta 1 hata alehine. ama son 49 maçı hakemlerle kazanmışlar. beşiktaşta tam tersi. 50 maçta belki bikez hakem sayesinde, 49 maç 3 puanımız çalınıyor. devlet el atmalı. fifa yasak koyuyor falan deniyor ama isterlerse merciven altı/ kapı arkasından yaparlar. çünkü yoksa bu düzen devam edecek. hakem hataları değil, beşiktaşa bilerek gasp yapılıyor denmeli. hata değil bilerek
@naumoski çetin gs şeyini illaki yiyeceksin yemeden duramıyorsunuz
@naumoski, Gs aleyhine verilen penaltı doğru. Futbolda öyle kolunu savurup rakibin yüzüne vuramazsın. Gs yöneticileri kurnaz. Haksızken haklı çıkmak peşindeler. Maçı Umut Bozok'larla şikeyle şaibeyle almışlar, artistlik yapıyorlar. Başta sağlam bir irade olsa balyozu indirirdi bunlara.
Sayın cumhurbaşkanımız a da konu anlatımı çok iyi oldu, başkana teşekkür ve tebrikler, tüm Türkiye'de futbol dostluk ve kardeşlik içinde oyun olarak sürecek de, mutlaka hakemlere gerçek eğitim ile, adalet ve etik kuralları uygulatamayı başaracak kimseler işbaşında olması gerekir... Özellikle, MHK başkanı seçildiği günden beri, yanlış veya yanlı tutum izlemesine daha fazla ülkeye daha fazla zararı vemeye izin vermeden, görevi bıraktırması sağlanması amacıyla çok iyi bir başlangıç!!!
4 kulup başkanı da aynı anda kabül edilmiş. Standart hakemler şikayet edilmiştir. En çok ağlayan da gs olmuştur
Maalesef baştan yapılması gereken ve geç kalınmış bir ziyaret idi. Ateşi elinle tutarsan yanarsın. Ateşi maşa ile tutacaksın. Hayırlısı olsun. Alkışlıyorum
Besiktas Baskaninin Muhatabi Cumhurbaskanidir SÖZÜ BENIM SÖZÜMDÜR . Sayin Adaliyi tebrik ediyorum . Böyle olmali bu isler devletten temizlik bekliyoruz …..
Ne Rivası ne TFF si ne MHK 'si... Nihayet bunların ipini tutan şahsiyete gidildi... Şimdi göreyim sizi hakemcikleeer.
@Reis 34 Çok büyük terso oldun yegenim. Cincon, fb, ts başkanları da var kabulde. Devletin istemediği bazı tezahüratlarla ilgili kulak çekildi zannımca.
Çok yerinde bir Ziyaret Başkanımız Serdar Adalı Tarafından. Ne yazık ki Maalesef, günümüz Türkiye’sinde Süper Lig Şampiyonluğun Yolu Buradan Başlıyor. BRAVO SERDAR BAŞKAN. CEM au.
Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli ve Rizeli, Devlet Bahçeli Beşiktaşlı. Bu isimlerin futbola dahli olsa Fenerbahçe, Beşiktaş'a dokunurlardı. Ama adalet icabı müdahale etmiyorlar. O kadar etmiyorlar ki Gs, Ts meydanı boş bulup bu isimlere rağmen iş çeviriyorlar.
@Tokatlı "adalet icabı" yazısını görünce aldı beni bir gülme. hay yaşa. mizahımızı kaybetmemişiz en azından.
Helal başkan. Durma. Kovana çomak sokma zamanı geldi
Fetosarayi devletin resmi kurumu haline getirmiş sistemi şikayet edeydin sayın Adali
Çok çok iyi zamanlama . Başkanım öğrendi bu işi . Şampiyon Beşiktaş’ımız inşallah …
Reis sıra futboldaki zübükleri temizlemeye geldi. Sayende belediye ve siyasetteki zübüklerden kurtulduk birde futbola el at lütfen...