31.10.2025 - 08:56

Takip Et:

Serdal Adalı, Dikilitaş'taki son durumu duyurdu!

Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı, A Spor ekranlarında yaptığı açıklamalarda Dikilitaş projesindeki son durumu anlattı.

İşte o sözler:

Serdal Adalı: ''Sportif başarılardan gelen gelirler bu harcanan paraları karşılayamaz. Rakip takım 75 M€'yu tek bir oyuncuya harcıyor. Bunu geçmişte yaptıkları inşaat projeleriyle harcıyor. Biz de gayrimenkul projeleriyle bu açığı kapatacağız.

Gayrimenkul projesi olmasaydı bu transferleri yapma imkanımız yoktu. Düşük bütçeli takımlara camianın da sabrı yok, benim de sabrım yok.

Dikilitaş'ta 15 dönüm arazimiz vardı. Yanında bize bakanlıktan tahsis edilen bir arazi daha vardı. Bunları birleştik 20 dönüme ulaştık. Ziraat Bankası'na bu projenin içinde ol, borcumuzdan düş dedik. Biz 4 lira gelir beklerken onlar 2,5 lira dedi. 2,5 lira üzerinden Ziraat Bankası'nın bu projeye ortak olmasına evet deme şansımız yoktu. Ziraat Bankası'na bu şartlarda projede olmanıza gerek yok dedik. Projede olmayacaklar.

Dikilitaş projesini bu hafta tamamlayacağız. Kontratı imzaladıktan sonra camiayla paylaşacağız. İnşaatı TOKİ yapacak. Finansmanı karşılayamama durumunda Emlak Konut dahil olacak.''

duhuliye.com


YORUMLAR (15)

Galip
31.10.2025 - 15:24

Bir başkan düşünün. Takımı Kahta spor kadar bile olamamışken çıkıp herşey den memnunum iki transfer dönemine ihtiyacımız var diyebiliyor. Kumarbazınıda al git hipodroma.

Yanıtla Beğenme (2)
onur c
31.10.2025 - 15:56

@Galip transfer doneminin %90i elimizdeki uyduruk topculari yollamaya calismakla gecti. Bak bakalim hangisi gittigi takimlarda oynayabiliyor? Siz dusunun. Enbuyuk hata Gedson ve Masuaku'dur (eger illa gitmek istiyorum diye tutturmadilarsa).

Beğenme (0)
Erdem
31.10.2025 - 12:53

Başkan büyük popülist çıktı, BJK’nın çıkarlarını koruyup medya ve taraftara karşı duracağını zannederken en büyük harcamalara imza attı. Taşıma suyla değirmen dönmez, eğer yapabilirsen, Dikilitaş bir iki transfer sezonu götürür. Sonra ? Bu iş böyle olmaz. Taraftar, medya ve yönetimler kulübü bitirdi.

Yanıtla Beğenme (1)
forever1903
31.10.2025 - 12:42

böyle gelirler önemli tabiki ama oradan gelen paralar ile önce faizli borclar kapatilip bir kismi ile baska araziler alinmali gelecek icin, yani sen oradan para gelecek diye bu transferleri onun icin yaptiysan yanlis yaptin, cünkü sportif basari yok henüz, önce temeli saglam atacaksin sonra üstüne yeni birsey kuracaksin, biz bozuk temele lüks bina insaat etmeye calisiyoruz maalesef, böyle gayrimenkul islemleri icin özel bir deparman kurulmali, kongre üyelerin icinde onca insaatci vardir bu islerden anlayan ve basarili olan, arka alanda onlar ilgilenmeli hep bu islerle, tabi denetleme altinda, baskanda sportif basari icin ugrasmali, futboldan anlayan adamlar getirip onlari görevlendirmeli yabanci da olabilir, hersey ile kendisi ugrasan bir baskan veya patron basarili olamaz maalesef.

Yanıtla Beğenme (0)
Xxx
31.10.2025 - 12:27

Sergenle oyuncuları harcıyorsunuz çok yazık oluyor takıma

Yanıtla Beğenme (0)
Zokai
31.10.2025 - 12:16

Iyi yedin hadi, Arat kadar salak degilsin caktirmiyosun

Yanıtla Beğenme (5)
Atiba
31.10.2025 - 11:43

Keske proje olmasaydi da bu transferleri yapma imkaniniz olmasaydi...

Yanıtla Beğenme (2)
Nalan Akrep
31.10.2025 - 11:35

@Şaban Şaban sergen ın aldıkları aşırı yük cerny asıl mevkisini değiştirdi. Cerny oynamayı unuttu

Yanıtla Beğenme (0)
Mülayim Bombacı
31.10.2025 - 11:33

Bi git lan bi futbolcunun bonservisine 30 milyon verdin. Bi milyonluk oyuncuya 5 milyon verdin. Seni gidi savruk seni. Paralar nerde

Yanıtla Beğenme (3)
Fb.li
31.10.2025 - 10:34

İstanbulda Dikilitaş bilmem ne Beşiktaş.

Yanıtla Beğenme (6)
eagle 34
31.10.2025 - 12:23

@Fb.li sokarım seniin sıfatına az koymadık size japon bayrağı actığımızın çocukları

Beğenme (0)
Sentello
31.10.2025 - 09:57

Bizim başkanın en büyük hayali dikilitaş projesi…başka bir hedefi yok

Yanıtla Beğenme (1)
himmet ağa
31.10.2025 - 09:54

Ha Beşiktaş, Ha Dikilitaş :) Ailenin akıl küpü efferim len :)))

Yanıtla Beğenme (4)
Bjkksk
31.10.2025 - 09:38

Başkanın başarılı olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Futbolun şu anki yapay finansmanının ilelebet süreceğini düşünmek saflık ve cahilliktir. Futbola aktarılan paraların politik amaçları vardır. Beşiktaş gençlere yatırım yaparak bğyümeli ve gerçek anlamda Avrupa takımı olmalıdır. Bırakın bu boş hamaset söylemlerini. Başkan kendi parasını harcamıyor, Beşiktaş'ın servetinden harcıyor. Elde var balon Sergen.

Yanıtla Beğenme (2)
Şaban Şaban
31.10.2025 - 09:23

Dikilitaş geliri şu an yapılan transferlere gidecek. Bir gelir falan olmayacak. Şayet Masuaku, Fernandes, Immobile tutulup Jurasek, Orkun, Abraham alınmasaydı en azından bu emlak projesi bir gelir ifade edebilirdi diye düşünüyorum. Üstün kadro mühendisliği sebebi ile 4 sağ kanat 0 sol kanat ile oynuyoruz.

Yanıtla Beğenme (4)
Başkan İstifa
31.10.2025 - 09:04

Beşiktaş Emlak Kulübü.

Yanıtla Beğenme (7)
BURSA KARTALI
31.10.2025 - 09:00

Göztepe’den 3 yiyoruz, Konyaspor bizi sahada eziyor. Başkan konuşuyor. Göztepe, Konyaspor, bizden daha bütçeli takım mı ?

Yanıtla Beğenme (2)