Yönetimin özellikle forvet ve kanat bölgelerine nokta atışı transferler yapmayı hedeflediği iddia edildi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın transfer konusunda ciddi bir bütçe ayırdığı ve yönetimi ile yaptığı toplantıda bunun onayını aldığı öğrenildi. Kısa zaman önce yaptığı bir açıklamada 200 milyon Euro’luk transfer bütçesinin hazır olduğunu söyleyen Adalı, birçok yıldız isimle temas kurmuş durumda.
HOCAYI ÖZEN SEÇECEK
Görüşmeleri gizli şekilde yürüten Adalı, hoca konusunu ise futbol direktörü Önder Özen’e emanet etti. İsimler üzerinden bu ikili sürekli temasta, ancak görüşmeleri Özen yürütüyor.
FORVET VE KANAT
1.5 sezonluk başkanlık döneminde 2 teknik adamla çalışan ve başarısız bir performans ortaya koyan Serdal Adalı’nın bu transfer dönemini son şans olarak gördüğü öğrenildi. Teknik adam netleşir netleşmez transferde daha net adımlar atacak olan Beşiktaş, özellikle forvet ve kanat mevkilerine nokta atışı hamleler gerçekleştirecek. Maddi kaynağın da önemli bölümü buralara harcanacak.
Kaynak Fanatik
YORUMLAR (44)
Senden bir cacık olmaz baskan hayal kırıklığısın
Valla başkan kusura bakmasın da geldiğine sevindiğime pişman etti. Hep lafta kaldı icraatleri vaatleri hep eksik kaldı. Sergen gideli neredeyse 1 ay olacak hala hoca yok. Transfer desen kimbilir ne zaman yapacak belli değil. Avrupa kupalarını hiç düşünmüyor bizim başkan. Bu mentalite ile koca Beşiktaş'ın başkanlığını yürütemez. 200 milyon euro'yu da nereye harcayacak göreceğiz. Eline avrupa bileti geçmiş kazara ve adamın umurunda değil gerçekten üzülüyor insan! Ben başkandan yakın zamanda hoca ile anlaşmasını ve ardından transferleri hızlıca bitirmesini de değil en azından ön protokol falan yapmasını beklerdim eskiden Fikret Orman yapardı bunu. Bence yine geçen yılki tabloyu yaşayacağız gibi geliyor umarım ben yanılırım ama yanılacağımdan yana da çok umudum yok. Hoca en erken iki hafta sonra gelse, kiralıktan dönenleri elden çıkartmaya çalışırız, sonra kampta yeni hoca 30-35 futbolcuyu analiz etmeye çalışır, gönderilecekler elden çıkınca da piyasada transfer edecek topçu kalmaz gidip Agbadou gibi adamlara 17 -18 milyon euro gibi yüksek bonservis bedelleri verip bunu başarı sayar bizim başkanımız. Bu yıl da çöpe giden bir sezon görmek istemiyorum bu kulübün sevdalısı olarak. İnşallah yanılırım da bu sezon iyi bir hoca, doğru bir oyun planı ve iyi futbol izleyebiliriz.
Jorgensen, Ake, Grimaldo, Xhaka, Brandt, Zhegrova, Davıtashvilli, Mateta...İlk 11'e bunları al tamamdır.
Sadece konuş. Elde var sıfır sıfır sıfır
Beşiktaş’a ahtapot gibi bir defansif ortasaha lazım vicunus souza olabilir belki sağlam bir defansif ortasaha tüm defansı toparlar rakibi baskı yapmaktan yıldırır çok kolay geliyorlar lafını tarihe gömer o yüzden mutlaka bu mevki içinde iyi bir oyuncu Ndidi bu pozisyonu kapatamadı
KAYYUM is loading… Kasımlar bizimdir :-)
hani kaliteli kaleci nerde sol kanat otoban Rıdvan defans nerde rehmi koç 180 milyon burç kapattı daha ne bekliyorsunuz iki defans iyi kalite kaleci say kanat sol kanat orta saha Fernandes ofansif on numara iyi forwet alın
Aman ha 200 milyon euroyu yıldız alacam diye savurup sönmüş yıldız almayın. Aklı selim genç oyuncular alın yıldız diye kazık yemeye gerek potansiyeli olan oyuncu alın.
Başkan salla alan geniş senden BEŞİKTAŞ'a anca zarar gelir başka bişey değil
Lig başlamadan hoca bulur mu acaba bu beceriksizler. Önder Özeni bize başarılı diye lanse ettiler ya helal olsun
Aral Milli takım kadrosundan çıkarılmış, hiç vakit kaybetmeden Aral'ı almak lazım. Canı da alabiliyorsak kesinlikle almamız lazım, Oğuz da sağ kanatta için çift ayaklı kuvvetli bir oyuncu kesinlikle almamız iyi olur
@Toprak HEMEN BAŞKANA SÖYLEDİM. SEN HİÇ MERAK ETME BU İŞ BENDE DEDİ. BİRAZDAN UÇAĞA ATLAYIP OYUNCULARIN YANINDA OLACAK SÖZ VERDİ
ALIN FATIH TERIMI IMPARATOR ADAM A-B-C TATIKLERI VAR LIGI TANIYOR RAHAT EDERIZ AMA NERDE
Bu ekimde gider bu kadar bitik başkan görmedim
HER GÜN YENİ BİR FAL AÇIYORUZ ARTIK. YOK EFENDİM ŞU HOCAYLA GÖRÜŞÜYORUZ YOK O OLMADI BUNUNLA GÖRÜŞME HALİNDEYİZ. KÂH ÖYLE KÂH BÖYLE SAZAN SARMALI MİSALİ KÖRDÜĞÜM DEVAM EDİYOR. NE DE OLSA AĞIZLAR VAAD ETMEKLE AŞINMIYOR🤷
BU YÖNETİMDEN BU KAFAYLA HİÇ BİR GÖRSELLİK, GÜZELLİK, BAŞARI, UMUT BEKLEMEYİN
Madem 200 milyon var. İşe can uzun dan baslayin
Bu paranın 4 te 1 ne bile iyi takım kurulur iyi bir squad ekibiyle.
Salih özcan, yusuf sarı, altay bayındır ne olacak başka. Belki bir de davidashvili süperstar olarak
Birine kafa atsa, adam ne olur hesap edin
Tenikdirektör RAZVAN LUCESCU gelsin Scuut ekibine başına ERDAL TORUNOĞULLARI İBRAHİM ALTINSAY alın FORVETE PROMİSE DAVİD İ ALIN
Söğüşe ortak olacak ve ses etmeyecek teknik direktör arıyorlar, ondan uzuyor süreç.
Özen demek söğüş demek, başarı isteyen yönetim değil bu. Fener altyapılı Özen hiçbir kulübü çalıştırmadı. Özen'le soyacaklar kulübü, gizli mesaj bu, anlayana.
Başkana inananıyoruz ve güveniyoruz ilk göze çarpan sorun SOL AÇIK ya i devşirme LARİN tuttu diye herşey tutabilir diye birşey yok BİLAL TOURE olmadı bize solak orta yapabilen sol çizgide oynayacak biri ismi önemli değil o bu şu onemli olan eksik yeri tamamlayacak oyuncu Milli Takım oyuncuları konusunda gönül ister ki İSMAİL OGUZ SALİH bizim takimda olabilir ve iş yapabilir miyim ama o bu yok demeye gerek yok eminim BEŞİKTAŞ için herkes gecesini gündüzüne katıyor herşey Yolunda gider inşallah
sistemin hakemlerin ve medyanın bjk düşmanlığını çözmeden adam almayın. sistemli şekilde son 40 yıldır bjk düşmanlığı yapılıyor. özellikle son 5 yılda daha da ayyuka çıktı bu iş artık bunu çözmeden ne yapsak nafile. ülkede bjk düşmanlığı var
zaten iddalı işler çıkarmazsa Ekimi göremez Serdar! taraftar çizer! öfkemizi anlayın artık! havlu atmalardan yorulduk! fakir fukara edebiyatı yapanın canı cehenneme, o koltuğa biz otursak bizde onlar kadar yaparız! biz de fakiriz! neyimiz eksik serdardan, fikodan, ahmetten!
Eğer 200 milyon gibi bir rakam gerçekse bu para ile hem şampiyon olacak hem de geleceği kurtaracak takım kurulur. Orkun’u nasıl aldıysak aynı şekilde Can Uzun’u da almalıyız diye uzun zamandır söylüyorum. Kanatlara Rashford, Godst, Tzolis, Greenwood, Antony gibi, forvete de Gonçalo Ramos, Pavlidas gibi yıldızlar alınmalı.
ÇOK GEÇ KALDIN ÇOK GELDİĞİNDE BEN İSTEDİĞİMİ ALIRIM DİYİP EN İYİ FORVET VE KANATLARDAN ALSAYDIN BİRDE KALECİ TAKIM ŞUAN BU DURUMDA OLMAZDI
Transfer dönemi 19 gün sonra açılacak. 6 Hafta sonra maçımız var, ortada ne doğru düzgün plan var nede hoca adayı
Hala Sergen diyenler var. Ulan Sergen şunun için kalmalıydı diyeceğiniz 1 tane madde sayın. Siz BJK lı değilsiniz, defolun gidin.
Sergen'i Türk olduğu için mi istemediniz ? Özen renklisinin ne başarısı var ? Gideceksiniz. Hüseyin Yücel'i desteklemediğimiz için 1.000 pişmanız.
@TÜRK 🇹🇷👍 sana helal olsun. Youtuber’ların önüne attılar Sergen hocayı. Sezon boyunca Bir tane açıklama yapıp arkadında durmadılar. Bir sene daha sergen hoca durup, gerekirse bir sene sonra oturmuş bir kadro ile yeni bir hoca ile yola devam edilirdi
@TÜRK 🇹🇷👍 Özen'i göreve getirmek demek, "ben renkliyim ve komisyonları çatır çatır alıp gideceğim" demek.
Bizim yonetimler akillanmaz, bi tane akilli adam gelmiyor. Bu isi en guzel Fikret Orman yapiyodu. Sen simdi bende 200 milyon var dersen millette bunlarda para var der satacagi adami ona gore pazarlik eder.
Can uzun,Aral simsir salih ozcan deniz gul bunlari renkliler kapmasin, sonra kaliteli yabancilarda aliriz yanina ama kaliteli yerli cok onemli merihde firsat varsa bakalim
Bosuna transfere para harcamayin bu sene feneri sampiyon yaparlar oz kaynaga yonelin sistem hocasi ve gelecegi olan takim kurun ligi 2. Bitirip seneye yildiz trasnferi ile takimi saglam yapin
Adalı ve önderden bir cacık olmaz. Gitti 1 sene daha.
SAYIN SERDAL BAŞKANIM SENİ ÇOK BEĞENEN ÇOK GÜVENEN VE GELMENİ ÇOK İSTEYENLERDENDİM. AMA MAALESEF OLMADI YAPAMADIN BEŞİKTAŞIN VİZYONUNU AYAĞA KALDIRAMADIN. PROJEN KAYDA DEĞER DEĞİL. GÜVEN VERMİYOR HİÇ BİR HAMLEN. BIRAK BENCE YOKSA BU TARAFTAR ÜZER SENİ.