Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, transfer gündemlerine dair açıklamalarda bulundu.
Adalı, Liverpool'dan ayrılan Muhammed Salah için gündeme gelen haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Serdal Adalı, "31 yaşındaki Trossard için bile Arsenal sonraki satıştan pay isteği koymak istiyor. Böyle bir oyuncuyu kadroya katmak istiyoruz. Trossard'ın da son kontratı olmayacak. Onu söyleyeyim. Dikilitaş olduğu için şu anda Trossard konuşuluyor. Doğru değil ama Salah dedikoduları ortaya atılıyor. Bu hep kaynak oluşturduğumuz için." dedi.
Liverpool'da geride kalan sezonda 41 maçta süre bulan 34 yaşındaki Salah, 12 gol attı ve 10 asist yaptı.
duhuliye.com
YORUMLAR (15)
Trossard'dan büyük zarar edeceğiz bence
Hani Dikilitaş projesinden gelen para ile borçlar kapatılacaktı? 500 m € borç açıklandı başkan haberin var mı?
Renkliler çamur atmak için Başkanı aşağılamaya başlamışlar
Kendi konuştuysa salah dedikodusu demiş, geç…
Sen de rafa silva nın sonraki satışından pay isteseydin o zaman. Mendes le alakalı çok belgesel haber var dünyada yayınlanan Mendes diyelim ki 10 milyon menejerlik komisyonu alacak bunu nakit olarak almıyor sana bir futbolcu gösteriyor bunu 10 milyona alacaksın diyor dandik bir oyuncu sonra burada haber çıkıyor buna nasıl 10 milyon verirsiniz çöp. Beşiktaş’ta son yıllarda çok fazla çöp transfer yapıldı çoğu böyle
Saddam ın çakmağı gibi kandırmışlar serdal ı sonraki satıştan pay istiyorlarmış puahahahaha ben ömrümde böyle bir şey duymadım
ulan adamlar proje üretip satıp gelir elde etmek istiyor. tarla satmaktır diyorsunuz. ne yapacak nasıl yapacak bu insanlar işlerini ? yahu ne akıl hastası adamlar var ya. başkan ve ekibi ne yapsın çarka mı çıksın tövbe tövbeee. parayı bari nasıl bulduklarını eleştirmeyin.
Kaynak yaratmak ne demek ya? Serdal adalının kaynak yaratmak dediği şey bir miras yerinin babasının tarlasını satmasından başka nedir? Agbadu ile trossard maaş hariç 40 milyon tuttu. İkisini 10 milyona satabilir mi Beşiktaş. 2 yıldır verdiği hiçbir vaat tutmadı bu sene de kuş taşa çarpmazsa tutmayacak görürsünüz
Ne dikili taşmış kardeşim…. Dikilitaş olmasa durum vahimmiş …
Gayrimenkul satıldıktan sonra kaynak oluşur tabi
Bu boqdan taraftarla nir boq olmaz. Beşiktaş'ın acilen seyircisiz maç başvurusu yapması gerek. Hiç bir boqdan anlamayan herbokologlarla dolu taraftar.