Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u konuk etti. Sergen Yalçın'ın ayrılmasının ardından siyah-beyazlı takımı sahaya altyapı antrenörü Önder Karaveli çıkardı. Kartal'ın kadrosunda önemli bir değişiklik de göze çarptı. 

Welinton'un yokluğunda formayı kaptı

Cezalı Welinton'un yokluğunda savunmada Serdar Saatçı görev aldı. Domagoj Vida ile beraber oynayan Beşiktaş'ın 2003 doğumlu stoperi ilk 11'de başladığı maça fair-play hareketiyle damga vurdu. 

Hakeme 'Top benden çıktı' dedi

10. dakikada gelişen Beşiktaş atağında dışarı çıkan top sonucu hakem Ali Şansalan köşe vuruşunu gösterdi. Ancak hakemin yanına giden Serdar Saatçı topun kendisinden çıktığını söyledi.  

Centilmenliğini bir de asistle taçlandırdı

Bunun üzerine kararını aut olarak değiştiren Şansalan, elini uzatarak genç futbolcuyu tebrik etti. Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 21 yaşındaki stoper devre biterken Cyle Larin'in attığı golün de asistini yaptı.

Bu sezon Süper Lig'de 3. maçı

Serdar Saatçı bu sezon 3. kez Süper Lig'de forma giydi. Beşiktaş'ın genç futbolcusu daha önce Altay ve Sivasspor karşılaşmalarında 90 dakika görev yapmış, Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax deplasmanında da ilk 11'de oynamıştı.  

'Beşiktaş şerefiyle oynar hakkıyla kazanır'

Beşiktaşlı futbolcu maç sonunda "Bugün enteresan duygular oldu. Biz geri düşünce pes etmedik. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek için elimizden geleni yaptık ve güzel bir galibiyet oldu. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar tüm takım arkadaşlarım mücadeleden vazgeçmedi. Bize alt yapıda şerefinle oynayıp hakkınla kazanmayı öğrettiler, bize de bu yakışır" yorumunu yaptı.

Duhuliye.com