Ecan Taner'in kaleminden Sergen Yalçın.

1 - Beşiktaş'ın Galatasaray'la karşılaştığı şampiyonluk maçı, Sergen'in altın golüyle bitti. Büyük maçların büyük oyuncusu olmuştur her zaman. Ama büyük takımlarda teknik direktörlük ateşten gömlek giymek gibidir.

2- Beşiktaş’ın, Galatasaray'la karşılaştığı şampiyonluk maçını anlatıyorum. Bitmesine çok az kalmıştı. Galatasaray korner kullanırken top Beşiktaş'ta kaldı. Sergen ve Tümer hücuma çıktılar. Galatasaray savunmada az adamla yakalanmıştı.

3- Sergen ceza sahasına yaklaşırken Tümer'e, sağ kanada pasını attı. Tümer beklemedi, Sergen'e bıraktı. O da sakin vuruşla golü attı.. Bu gol, Beşiktaş'ın 100. yılında attığı şampiyonluk golüydü.

4- Sergen Yalçın, büyük maçların büyük oyuncusu olmuştur her zaman. Teknik direktörlüğünde gördüğüm en önemli husus ise ekibine çok önem vermesi ve kimseden çekinmeyen oyun yapısını benimsemesi.

5- Büyük takımlarda teknik direktörlük ateşten gömlek giymek gibidir. İki tarafın da sabır göstermesi, Beşiktaş'ın geleceği açısından bir numaralı madde, bence. Bakalım zaman neler gösterecek.

Ercan Taner / Sözcü