İşte Bilal Meşe'nin açıklamaları:

Son duruma baktığım zaman iç açıcı bir tablo yok ortada yani. Geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatan Beşiktaş, o kdr yokluğa rağmen, hamle yapacak oyuncusu yok, forveti yok ve iki kupa aldı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazandı. Bu kadro bunu başardı ve bu kadronun üzerine 11-12 tane oyuncu transer edildi. Yani neredeyse bir takım daha çıkaracak bi duruma geldi. Ben ilk defa bir takımda bu kadar sakatlığın olduğu bir sezon gördüm. Yani Beşiktaş'ta veya başka bir takımda görmedim. 12 tane, 13 tane sakat oldu bir ara ve kadro kurmakta zorlandı. Devler Ligi'nde 11 çıkarmakta bile zorlandığını gördük. 

Beşiktaş'ın çok geniş bir kadrosu var. Alternatifi çok. Mazeretleri vardı, neydi 'Sakatım çoktu'. Sakatlar düzeldi, tam kadro, bakıyorsun sağlam bir kadro. O nedenle futbol ve aldığı skorlar olacak iş değil. Sergen de bunu dışa vuruyor zaten. Ben Sergen'i çok iyi tanıdığım için, altyapıdan beri tanıyorum ben Sergen'i. Kalbinde ne varsa dış vuruyor. Bu doğru mu, yanlış tabii. Son Giresun maçından sonra baktığımız zaman, oyundan şikayet etmesi ve gelecek adına negatif konuşması... Devamında Başkan Ahmet Nur Çebi, 'Şampiyon olacağız' dedi. Tabii ki Başkan Çebi'nin konuşması günümüz şartlarında politik olarak doğru. Sergen'in böyle karamsar bir tablo çizmesini ben açıkçası Sergen'e yakıştıramadım. Açık sözlüdür ama bu kadar da açık sözlü olmayacaksın. 

BÜYÜKLERLE KÜÇÜK TAKIMLAR ARASINDA BİR UÇURUM YOK

Beşiktaş'ın oynadığı her maç bana göre artık kritik. Kasımpaşa'yı da deplasman olarak kabul etmiyorum ben. Çünkü İstanbul'da oynayacak. Artık Anadolu takımları ve sıkıntılı süreç geçiren takımlar büyüklerin başına biraz dert oluyor. Kasımpaşa da şu anda böyle. Giresunspor'a bakıyorsunuz, Hakan Keleş kardeşimiz genç bir kardeşimiz, ben kendisinin başarılı olmasını istiyorum bir spor adamı olarak. 

Baktığımız zaman Spor Toto 1. Lig'den gelen takım Beşiktaş'ı farklı yenebiliyor yani. Makas daraldı, büyük takımlar ile küçük takımlar arasında bir uçurum yok. Her sene bir takım şampiyon olacak diye bir şey yok. Bu sene de görüyoruz ki herkesin adayı Trabzonspor. Buna da saygı duyulması lazım. Yani Kasımpaşa'nın mutlaka kazanması gereken bir maç ama aynı şekilde baktığımız zaman Beşiktaş'ın da kazanması gereken bir maç. Müthiş bir mücadele bizi bekliyor.

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla