Spor Yazarı Alp Pehlivan, Beşiktaş gündemiyle ilgili Duhuliye'ye konuştu.

“BEŞİKTAŞ ARTIK SAHA İÇİNE BAKMALI”

“Sayı olarak 10 transfer yapıldı. Bu transferlerin takıma katkısı ne olur kafamda soru işaretleri var. Milli Takım ve Bay takım haftası Beşiktaş için avantaj olabilir. Dönüşte nasıl bir takım izleyeceğiz bekleyip göreceğiz. Transfer dönemi de bitti. Artık saha içine odaklanılmalı.”

“SERGEN HOCA BIRAKADABİLİR”

Beşiktaş, başarısız sonuçlar kötü sonuçlar devam ederse Sergen hoca izin isteyebilir. Yönetim ve hoca arasında pamuk ipliğine bağlı bir iletişim var. Bu konuda endişelerim var. Umarım ben yanılırım.”

“BEŞİKTAŞ ABOUBAKAR’A BAĞLI KALIRSA SORUN YAŞAR”

“Aboubakar geldi. Sakatlığı nüksetmezse iyi performans sergileyebilir. Savunma hattında doğru planlama şart. Vida, tekrar hayata döndürülmeli. Savunma liderliğini ele alması gerek. Bu takımda gol sorunu var. İş sadece Aboubakar’a kalırsa büyük sıkıntı olur. Orta sahada Mensah, Oğuzhan, Ljajic formda olursa Beşiktaş sıkıntı yaşamaz. İş sadece Aboubakar üzerinde olmazsa Beşiktaş, devreye kadar yarışın içinde olabilir.”

“SERGEN HOCA KALKAN OLMAKTAN KENDİNİ ÇEKEBİLİR”

“Yönetim için ekonomik boyutlar önemli. Beşiktaş, devreye kadar sorunsuz gitmeli. Başkan ara transfer dönemini de pas geçerse Sergen hoca bu duruma sıcak bakmaz. Yönetim ve taraftarlar arasında kalkan olmaktan kendisini çekebilir.”

Duhuliye / ÖZEL HABER