Spor yazarı Faik Gürses, Antalyaspor ile berabere kalan Beşiktaş'ın futbolunu, Siyah-Beyazlı kulübün transfer çalışmalarını Duhuliye.com'a değerlendirdi. Faik Gürses, şöyle konuştu: 

“BU ŞARTLARA RAĞMEN 4 PUAN İYİ”

“Sağ bek yok, forvet yok. Ljajic formsuz. Oğuzhan hazır değil. 10 numara da sorun. Hasic iyi bir kumaş ama zamana ihtiyacı var. Lens’in durumu ortada. Gökhan Töre soru işareti. Bu şartlara rağmen Beşiktaş, iki maçta yine de iyi iş çıkardı.”

“TRANSFER İŞLERİ BİR AN ÖNCE HALLEDİLMELİ”

“Beşiktaş’ta gidecek oyuncular bir an önce gönderilmeli. Gelecek oyuncular da bir an önce takıma takviye yapılmalı.”

“BEŞİKTAŞ KAZANSA DA HAKEM ŞİKAYETİNİ SÖYLÜYOR”

“Emre Kocadağ’ın açıklamalarını zevkle okudum. Beşiktaş kazandığı ya da berabere kaldığı maçtan sonra da hakemler tarafından hakkının yendiğini ifade ediyor. Bu güzel bir şey.”

“BEŞİKTAŞ NOKTA TRANSFERLER YAPMALI”

“Eylül sonuna kadar takviyeler gelmeli. Alınacak kişilerin de uyum sorunu olmadan formayı giydikten sonra takıma katkı sağlayacak isimler olmalı. Yönetim çok dikkatli hareket etmeli. Beşiktaş, kaliteli transferler yapmak zorunda. Çok geç olmadan halledilmeli.”

“SERGEN HOCA HOŞNUT DEĞİLDİR”

“Sergen hoca evinde. Hasta haliyle takımla uğraşıyor. Son basın toplantısında hoca transfer mesajı vermişti ama yönetim sanırım bu mesajı anlamadı. Hoca sağ bek ve forvet gerekli diye açıklamalar yapmıştı. Sergen hocanın bu durumdan hoşnut olmadığını düşünüyorum.”