Gökhan Dinç'in sözleri şöyle: "Beşiktaş'ta bir kış emaresi var. Kayserispor maçında. Onu da değerlendirmemiz lazım. Önder Karavelli, Sergen Yalçın sonrasında göreve geldi. Kayserispor maçında yine beklenen futbol yoktu ama oyuna giren oyuncular maçın gidişatını çevirdi. Sen o mücadeleyi nasıl değerlendiriyorsun? Şöyle söyleyelim ben Sergen Yalçın'a çok güvenen, çok inanan, geleceği çok parlak bir teknik adam olduğunu düşünen bir insandım. Ama Sergen Yalçın bizleri yanılttı. Sergen Yalçın'ın konsantrasyonu. Yani Sergen'i tanıyanlar, futbolculuk döneminde ben Beşiktaş muhabiriydim ve o dönemden bildiğim için aslında beni gerçekten yanılttı. 

"MOTİVASYON SORUNU"

Daha doğrusu ben kendimi yanılttım. Sergen Yalçın zaten motivasyon anlamında sıkıntı yaşayan bir insandı futbolculuk döneminde. Benzer sıkıntıyı burada da yaşadı. insanın kariyerine yön verme şekli kendiyle ilgili durum? Neden böyle bir giriş yaptım? Şu yüzden. Sergen Yalçın özellikle bu yıl başından bu yana hemen hemen her hafta oynanan maçlarda minimum dört maksimum zaten yapabildiğin maksimum beş. Beş oyuncu değişikliği yaptı Hemen hemen her maçta. Ve alamadığı skorlar da ortada. Önder Hoca bu hafta sonu oynanan maçta iki değişiklikle oyunu kurtardı. Maçı başka bir yerden başka bir yere getirdi. 

"İNDİRİMLİ KAMPANYA SATIŞI"

Sergen Yalçın'ın ilk basın toplantısında futbolcuların motivasyon bozukluğunun sorumlusu ben değilim. Bir şey yapamıyorum deyip oyuncuları satmasıyla başladı. Sergen hoca oyuncuları sattı. Oyuncular Sergen hocayı sattı. En sonunda da yönetimle birlikte bir satış oldu. Yani indirimli kampanya satışları gibi bir dönem yaşandı Beşiktaş'ta. Yani artık buna Black Fried, Friday mı dersiniz? Ya da kara cuma mı dersiniz bilmiyorum ama öyle bir indirim sezonuna girildi. Yıl sonu indirimi gibi düşün. 

"ENDER GELİŞEN OSASUNA ATAKLARI"

Beşiktaş yönetiminin aldığı ender gelişen Osasuna atakları gibi doğru kararlardan bir tanesi Önder hocayla devam etmek. Aceleci davranmaya gerek yok. Ben Beşiktaş yönetiminin içerisinde şu anda yani Kayserispor maçı Önder hocanın yaptığı iki değişiklikle kazanılmış bir maç.

Kayserispor'u Beşiktaş'ın Kayserispor'u yenmesi haber değil ama bir geri dönüş yapması haftalardır kazanamıyor olan bir takımın mağlup durumdan galip duruma geçmesi iki oyuncu değişikliği otuz beş bine yakın taraftarın önünde yüzey üstü üstelik tribünler Sergen Yalçın diye inlerken sahadaki oyuncuların performansları son derece önemliydi. Derbi maçı öncesinde Beşiktaş'ın Kayseri galibiyeti Fenerbahçe'de tedirginlik yaratmıştır. Bu işin devamı nasıl olur? Nasıl gideri belli değil ama arkasında bir rüzgar almış ve özgüveni yeniden gelmiş, yerine gelmiş bir Beşiktaş takımı var."