"FİŞİ BATSHUAYİ ÇEKTİ"

"Yeni hoca ile deplasmanda liderden alınan bir puan ve iç sahada müthiş bir seyirciyle gelen bir galibiyet. Maç Josef'in golüyle bitti. Batshuayi'nin devre biterken Alanyaspor ağlarına bıraktığı 3. gol maçın fişini çeken gol oldu. Maçın başında Farioli 4-6-0 oynadı. Alanya'da üçlü savunma, yeni gelen hocayla birlikte Beşiktaş'a karşı biraz Efecan ve biraz Tayfur'la rakip arkasına atılan toplarla etkili olabiliriz planı vardı Alanyaspor'da. Ama geriden çıkarken kaptırılan toplar zaafiyeti ortaya koydu.

"TEIXEIRA EVDE YOK"

"Beşiktaş ilk yarıyı on kişi oynadı. Teixeira evde yok, bırak sahada olmayı. Nasıl tahammül ediyor. Daha ne kadar kredi sağlanacak orası tartışılır. Çünkü yeni gelen hoca ile herkes kendini bir tık ileriye atmaya başlar. Alex'de böyle bir değişikliği göremedik."

"BATSHUAYI ÇIKARILMAZ"

"Beşiktaş adına üstün bir oyun. Tek eleştiri yapabileceğimiz bir yer var. Ismael'in klasik oyuncu değişiklikleri. 60'da Batshuayi için tabela kalktı. Dünyanın hiçbir takımında maç 3-1'ken ve 2 gol atmışken 60. dakikada oyundan çıkmaz. 85'i anlarım. İster istemez düşer oyuncunun suratı."

"GÜVEN'E ŞANS VERİLMEDİ"

"Kenan'a bu sene ki Larin'e süre verildiği kadar Güven'e şans verilmedi. Girdiğinde şansı en iyi şekilde değerlendirdi. Önemli bir galibiyet. Ismael için her şey doğru gidiyor. İlk efekt böyle olur. Önder hoca için de böyleydi. "Aldığım bilgiler ve duyumlar sanki dokunun çok uyuşmayacağını gösteriyor. Yeni gelen hocanın böyle atakları olur. Bir iki üç hafta sonra tekrar değerlendirmek lazım. Güven Yalçın gösterdiği performansla yeni bir kontratı sağlam rakamlarla almayı hak ediyor. Larin Dünya Kupası oynayacak. Onunla imzalamak kolay değil. Çok da vazgeçilmez bir oyuncu değil. İmzalamadığı için mi performansı düştü onu bilemiyoruz tabi. Kenan'ın süre aldığı, kontrat yapıldığı Beşiktaş'ta Güven ile hayli hayli uzatılmalı."

"SERGEN HOCAYI BİTİRDİ BATSHUAYI"

"Hem seyirci desteği hem de erken gol oyunu başka bir yere taşıdı. Beşiktaş'ın genel sıkıntısı hücumda sonlandıramamak. Batshuayi Sergen hoca döneminde her maç 2 gol atsaydı ne Önder hocayı tanırdık ne de Ismael'i. Sezon başından beri Beşiktaş'ın sıkıntısı savunmayı açmaktı. Bitiricilik sıkıntısı çekmedi bu maç. Önder hocanın da akıbeti Sergen hocayla aynı yerden okunuyor. Kupadan eleniyorsun niye? Batshuayi golleri atamadığı için. Şimdi atmış Batshuayi, Valerien'i alkışlıyoruz."

Duhuliye.com