Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a 4-0 yenilerek gruptan çıkma şansını kaybeden Beşiktaş gözünü Süper Lig'e çevirdi. Portekiz'den dün dönen siyah-beyazlılar bugün yaptıkları idmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Çebi, Sergen Yalçın'ı yalnız bırakmadı
Üst üste kaybedilen 2 maç sonrası moralsiz olan teknik direktör Sergen Yalçın’ın doğum günü başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin katılımıyla kutlandı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki kutlamaya Çebi'nimn yanı sıra Asbaşkan Emre Kocadağ, Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü  Ceyhun Kazancı, teknik ekip ve futbolcular da yer aldı. 

Çebi ile Sergen Yalçın pasta kesti
Sergen Yalçın kendisi için hazırlanan siyah-beyaz pastayı keserken, Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ, Ceyhun Kazancı ile teknik ekip ve futbolcular da yeni yaşında mutluluklar diledi.

Trabzonspor maçı öncesi Ümraniye'ye çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu jesti ile Sergen Yalçın'la aralarında soğukluk olduğu iddialarını da yalanlamış oldu.

Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park Stadyumu'nda karşılaşacak. Yarın (6 Kasım) saat 19.00'da başlayacak mücadelede, hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

Kaynak: Ajansspor