Sakat futbolcularının fazlalığından muzdarip olan Beşiktaş'a milli ara iyi geldi.

Sakatlıkları ve rahatsızlıkları dolayısıyla takımdan uzun süredir ayrı olan Welinton, Necip, Montero, Atiba, Pjanic, Alex Teixeira, Larin gibi önemli oyuncular milli arada sakatlıklarını atlatarak Başakşehir maçında oynayacak duruma geldi.

Ancak en büyük sıkıntıyı sakatlıklar dolayısıyla yaşayan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncularını doğru zamanda kullanıp sakatlıktan korumanın da hesaplarını yapıyor.

Cuma günü oynayacağı Başakşehir maçıyla birlikte 22 günde 6 maçlık bir temponun içine girecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Atiba ve Pjanic'i ilk maçtan sahaya sürmeyebilir.

A Spor Beşiktaş muhabiri Sercan Dikme'nin haberine göre; Sergen Yalçın Atiba ve Pjanic'i Başakşehir deplasmanında ilk 11 başlatmayı düşünmüyor.

Deneyimli hocanın Atiba ve Pjanic'i maçın gidişatına göre hamle oyuncusu olarak kullanabileceği belirtilirken, yıldız oyuncular hafta içi oynanacak Sporting Lizbon maçı da düşünülerek zorlu Başakşehir deplasmanında oyuna yedek kulübesinde başlamalarına kesin gözüyle bakılıyor.

Duhuliye.com