Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenmanda, koşu, ısınma hareketleri ve çeşitli pas çalışmalarının ardından tam sahada çift kale maç oynadığı bildirildi.

Kartal’da Ersin Destanoğlu kupa maçıyla birlikte kaleye geri dönecek. Gaziantep FK maçında gördüğü kırmızı kartın ardından kaleyi Utku’ya kaptıran Ersin, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında kadroda yer almazken, Kasımpaşa ve Alanya karşılaşmalarında yedek beklemişti.

Yalçın’dan karma kadro

Teknik Direktör Sergen Yalçın, kaleci Utku Yuvakuran’ın yanı sıra Welinton, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar’ı dinlendirme amaçlı olarak kadroya dahil etmedi. Sakatlıkları süren Adem Ljajic ve Gökhan Töre de listede yer almadı.

Teknik patron Sergen Yalçın, kupa sınavında, aslar ve son dönemde az oynayan isimlerden oluşan karma bir kadroyu sahaya sürecek. Kovid-19’u atlattıktan sonra formalarını Francisco Montero ve Rıdvan Yılmaz’a kaptıran Domagoj Vida ile Fabrice N’Sakala bugün ilk 11’de yer alacak. Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Kevin N’Koudou, Güven Yalçın ve Ajdin Hasic’in de maça 11’de başlamaları bekleniyor.

Milliyet