Beşiktaş'ın efsaneleri arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu.

Siyah-beyazlı takımla hem şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası'nı kazanan tecrübeli çalıştırıcı, yeni sezonda başarılı sonuçlar alamayınca takımdan ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından sessizliğini koruyan Sergen Yalçın eski mesleğine geri döndü.

Yeni bir maceraya yelken açtı

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçen Sergen Yalçın ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 9 Aralık 2021 tarihinde, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın'a Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu. Sergen Yalçın bu teklifi reddetti ve yeni bir maceraya yelken açtı.

Kamera karşısına geri dönüyor

Sergen Yalçın'ın sosyal medya platformu YouTube'da yayın yapan Kafa TV'de yorumculuk yapacağı açıklandı. Bu olayın ardından Beşiktaş taraftarı büyük şaşkınlık yaşadı. Herkesin teknik direktörlüğe devam etmesini beklediği Sergen Yalçın'ın bu kararı eleştiri aldı.

Sergen Yalçın'ın futbol yorumculuğu serüveni

Sergen Yalçın futboldan sonra Fanatik Gazetesi'nde ve Vatan Gazetesi'nde köşe yazıları yazmaya başlamıştı. Aynı zamanda TRT1 Stadyum programında, NTVSpor ve Kanaltürk kanallarında da futbol yorumculuğunda bulundu. Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından organize edilen Yetenek Sizsiniz adlı programda Sergen Yalçın, 2011-2012 ve 2012-2013 iki sezon jüri üyeliği yaptı.

Kaynak: Ajansspor