İşte Fatih Doğan'ın açıklamaları:

"SERGEN YALÇIN EN AZ 6 TAKVİYE İSTİYOR"

"Sergen Yalçın çok iddialı bir isim. Hayatı boyunca iddialı oldu. Evet gençlere şans verecek, önlerini açacak ama Sergen Yalçın mali kriz nedeniyle şampiyonluğun dışında kalmayı kabullenebilecek bir hoca değil. Yönetime verdiği listede takıma en az 6 takviye istiyor. Güçlü bir kadronun kurulması için bir istek var Sergen Hoca'dan. Artık eski mişlyon euroluk transferler olmayacak ama pandemi sonrası yeni oluşan bir pazar var, Beşiktaş da bunları kovalayacak. Maliyeti uygun, bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyecek. Geçen seneki 55 milyon euroluk bütçeyi 30 milyon euronun altına indirmeye çalışıyor Beşiktaş. Hem oyuncuları elden çıkarmak, hem de transfer yaparak bütçeyi bu rakamın altında tutmak kolay iş değil." 

"EN AZ 6-7 OYUNCU GİDECEK"

"Takımdan 6-7 oyuncu kesinlikle gidecek, bu konuda yönetimin tavrı kesin. Oyunculara düşük sözleşmeler önerilecek, kabul etmeyenlerle yollar ayrılacak. Biz nasıl fedakarlık yapıyorsak futbolcular da fedakarlık yapacak şeklinde bir yaklaşım var yönetimde. Çok kibar konuşuyprlar ama masada çok kibar olmayacaklar. Karius gitti, gidecek başka oyuncular da olacak. Abdullah Avcı konusunda gelişmeler olursa Beşiktaş onun ödemesinden de kurtulabilir. Bu azalan maliyetlerle 2-3 oyuncu alınabilir."

"BEKO PARAYI PEŞİN ÖDEDİ"

"Gelir getirici bir "Ruhumuz Yeter" kampanyası yapıldı. Beşiktaş yine koşulların müsait olduğu anda yardım kampanyasını da organize edecek. Beko sponsorluk anlaşması şu açıdan çok önemli: Anlaşılan ücretin bir kısmı daha önce alınmıştı, imzalarla birlikte iki yıllık paranın tamamını Beşiktaş peşin olarak aldı. 42 milyon TL'nin bir kısmını kullanmış, 29-30 milyonluk kısmını da günlük ödemelerinde kullanıp kasa kolaylığı sağlayacak Beşiktaş. Efsane sponsora edilen teşekkürün en önemli sebeplerinden biri de bu."

"BİR DEĞİL İKİ KALECİ ALINACAK"

"Beşiktaş 2 iyi kaleci almak istiyor. Samsunspor kalecisi Nurullah üzerinde bir yoğunlaşma oldu, hattaa diğer kulüplerin de oyuncuyu istediği, oyuncunun "Ben Beşiktaş'a söz verdim" dediği bilgisini aldım. İki kaleci alınıp belki şu andaki gençlerden biri kiralanacak. Ybancı ya da yerli bir birinci kaleci, bir de onu yedekleyecek kaleci düşünülüyor. Emre Kocadağ dış görüşmeleri, Erdal Torunoğulları dış transferi hallediyor. Maçların başlamasıyla transferlerle ilgili daha net bilgiler de verebileceğiz."

Duhuliye.com