SORU: Beşiktaş da Antep’ten darbe aldı. Sergen Yalçın doğrudan savunma hatalarını işaret etti. Yalçın sizce haklı mı?

MEHMET ASLAN

DÖRT BÜYÜKTE EN ZAYIF KADRO BEŞiKTAŞ’TA


Ah bir de Sergen Yalçın eldivensiz konuşabilseydi, yani sözlerini sansürlemeden, içinden geldiği gibi dile getirebilseydi... Dört büyük takımın içinde kadro olarak bence en zayıf kadro Sergen Yalçın’ın elinde. Bu kadronun başarılı olabilmesi için her hafta kapasitesinin üzerine çıkması gerekiyor. Sergen Yalçın’ın satır aralarında yatan gerçek sözleri de aslında bu. Ben Beşiktaş’ı bu ligde iddialı olarak göremiyorum ne yazık ki.

UĞUR MELEKE

YALÇIN O SÖZLERiYLE TAKIMA ZARAR VERDi

Ben Sergen Yalçın’a inanan sporseverlerdendim. Çünkü tırnaklarıyla kazıyarak geldi bu noktaya. Çalıştığı her takımda fark yarattı. Bireysel performansları yükseltti. Pozitif futbol oynattı ve büyük takım çalıştırıcılığı için deneyim kazandı. Hak ederek geldiği bir noktada bu amatörce açıklamaları yapması üzücü. Eleştirdiği stoper 21, kaleci 19 yaşında. Orta-uzun vadede bolca ihtiyacının olacağı adamlar bunlar. Hem kendine hem oyuncusuna hem takımına zarar verdi bu sözlerle.

GÜNTEKİN ONAY

TAKIMDAKi BAĞLAR GÜÇLÜ OLMALI

Bir lider mazeret üretmemeli ve liderlik yaptığı gruptaki kişileri şikâyet etmemeli. Sergen Yalçın oyuncularını eleştirerek bir kazanım sağlayamaz. İşi; elindeki oyuncu grubundan maksimum verim almak. Teknik adam ve futbolcular arasında güçlü bir bağ ve güven ilişkisi olmazsa orada başarı gelmez. Ayrıca Beşiktaş’ta ciddi bir PR sorunu var. Eldeki kadronun kalite konusunda yeterliliği tartışılır ancak abartıldığı gibi ‘yandım, bittim, mahvoldum’ seviyesinde de asla değil.