Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"SERGEN YALÇIN HATALARINI GÖRDÜ"

"Sergen Yalçın da sonunda hatalarını gördü. O yönde bir açıklama yaptı. Bazı oyuncularının hazır olmadığını söyledi. Bunlardan ikisi Alex ile Pjanic. Hazır değiller ama herhangi bir yabancı teknik adamdan sezon başında ya da 4 ay sonra şu oyuncularım hazır değil dediğini duydunuz mu? Sakatlık yok bir şey yok. Öyle bir talihsiz bir açıklama da var. Bence oyuncuların kapasitesi bu kadar. Bundan daha fazla bir şey yapacaklarını tahmin etmiyorum. İkisi de çok iyi futbolcu ama Türkiye'de işler öyle kolay değil." 

"TOPARLANACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

"Trabzonspor mağlubiyeti 12. hafta sonunda çok da önemli değil. Ligin lideri, güçlü takımlarından biri. Bundan sonra yarışın içinde olur mu Beşiktaş? Toparlayacaktır diye düşünüyorum. Toparlanmasını istiyorum."

"3. BÖLGEDE DAHA ÇOK OYNUYORDU"

"Beşiktaş, Atiba'yı aramaz. Zaten yerinde Josef oynuyor. Geçen sezon biraz önde oynuyordu. Geçen sene Beşiktaş, biraz daha 3. bölgede topla fazla oynuyordu. Stoperler ileriye çok çıkıyordu. Ghezzal de 3. bölgede çok topla buluşuyordu ve daha etkiliydi. Ama git geller Ghezzal'i de daha etkisiz hale getirdi. Çünkü Ghezzal temposu olan bir futbolcu değil. Geçen sene gol yese de fazlasını atan bir Beşiktaş vardı. Bu sene pozisyona girmekte de zorlanıyor. Trabzonspor maçında 38 defa ceza alanına girmiş, 2 ya da 3 tane gol pozisyonu var. Üretmekte ve orada çoğalmakta zorlanıyor."

"ARA TRANSFERDE HAMLE OLUR MU BİLEMİYORUM"

"'Erken havlu atar' demek için çok erken. İlla yarışın içinde olur ama bu Beşiktaş'ın rakiplerine göre şampiyonluk ihtimali daha zayıf. Galatasaray'ın çok iyi 2 transfer yapacağını düşünüyorum. Fenerbahçe de etkili bir santrfor alabilir. Ama Beşiktaş ara transferde bir hamle yapabilir mi? Onu bilemiyorum."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ