Beşiktaş’ta üst üste alınan kötü sonuçların yankıları devam ediyor.
Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın göreve devam kararını sürdürürken tepkiler de devam ediyor.
Rizespor maçından sonra teknik direktör Sergen Yalçın ile başkan Serdal Adalı bir görüşme gerçekleştirecek.
Bu görüşmede genel durum ve yeni sezon masaya yatırılacak.
Toplantıda ayrılık ya da devam kararının da net bir şekilde konuşulması bekleniyor.
Başkan Serdal Adalı, Konyaspor maçının ardından istifadan döndürdüğü Yalçın’ı detaylı şekilde dinleyecek.
Toplantının ardından yeni sezon planlaması netlik kazanacak.
duhuliye.com
YORUMLAR (81)
Başkanın anlayacağı dilde yazayım: Sergen'in jokeyliğinde yarışa başlayan starting box'ta kalır.
Hala ne beklemesi bunca rezil sonuc ve oynamayan taktiksiz takimdan sonra? Bak baskan hala destekleniyorsun, taraftar, en azindan bir kismi hala arkanda lakin sergeni takimda tuttugun her an sana eksi yaziyor. Son maca TDsiz cikmak bu saatten sonra neyi degistirecek, rizeyi yensen nolacak?
5 kötü senenin suçlusu Sergen mi? Sergen olmasa bu takım 4. de olamazdı. İkinci yarı derbilerdeki fahiş hakem hatalarını hepimiz gördük. Zirvede iki takım devam etsin diye ellerinden geleni yaptı bu federasyon ve mhk. Sergen Beşiktaşın çoçuğudur, son şampiyondur ve kalmalıdır NOKTA...
Yahu arkadas bu adam kaleciye topu tutmami diyor Orta sahadakilere topu birakin anlayin ve her topu geri pas yapinmi diyor. Forvete kaleyi gordugunde sut cekmemi diyor Forveti defansta defansi forvettemi oynatiyor. Kulubede mbappe messi benzema varda oynatmiyormu. Adam olmasi gerekenleri soyluyor oyuncular oynamiyor beceremiyor. Ne diye sergen istifa diyorsunuz. Kulupte para yok onlar bilmiyormu bu saydigim kalitede adam almasini. He alirlar herseyi alirlar ama borctan kurtulmaz kulup. Sonra kayyum atandiginda napicaksiniz. Az kafanizi calistirin.
Efsane dediğimiz adam ben para almadan gitmem diyor. Benim hiç hatam yok diyor. Benim için Sergen Yalçın bitmiştir. Koluna efsaneyim dövmesi yaptırmakla olmuyor bu işler.
Yönetim sadece şu basit kuralı uygulasa yeter kalecin ve golcün çok çok iyi üst düzey olacak
Sergen'nin gelmesi hataydı ama gitmesi daha büyük bir hata olabilir. Yeni transfer politikası yeni taktık zaman kaybı olur. Taraftar acaba yeni gelen teknik direktöre iki sezon tahammül edecek mi acaba? GS 3 sene üst üste şampiyon olduğu halde biraz kötü gidince Okan istifa bağırmaya hazırdı. Kimsede hiç bir şeye ne tahammül ne de sabır kalmış. Bu sadece futbola yansıyan tarafı....
Devam kararı alınması çok büyük hata olur; çünkü belli ki Sergen Yalçın'ın hem hocalık kapasitesi hem de teknik taktik motivasyon bilgisi sıfır, egosu tavan yapmış bir kişilik, sezon başında bir yığın adam aldırıp çekip gider, bu da hem camiaya hem başkana büyük külfet olacaktır, başkanı bile yer o
Sergen ölene kadar başımızda kalmalı. Başarı gelicektir. Zaman tanımalıyız.
Sergen'den önce Necip'i gönderin. Necip kenesinden bir kurtulalım, dünya gözüyle görelim. Necip'in kıyısından köşesinden bulaştığı Beşiktaş vasatlığa mahkumdur.
Konya maçından sonra kovulmalıydı hadi en kötü ts maçından sonra şimdi taraftarın öfkesi daha da arttı bundan sonraki istifa dalgası çok sert gelir başkan yolda yürüyemezsin benden söylemesi efendi gibi yolla şu kibirliyi
Konya maçı sonrası taraftar isterse görevi bırakırım dedikten sonra Trabzon maçında taraftar istifaya davet etti. Maçtan sonra çıktı görevimizin başındayız dedi. İşte o saniye benim için bitti. Beşiktaşlı hiç bir kimse dönek değildir. Beşiktaşlılar mert, sözüne güvenilir, sağlam insanlardır. Bu imaja zarar veren babam olsun sırt çeviririm. Hadi Sergen hadi. Senin devrin de süren de geçti. Oyun yok, ümit yok, teknik taktik çalışma yok, başarı zaten yok. Lütfen efendi gibi çektir git.
Daha fazla aramız bozulmadan git artık reis git ve en iyi bildiğin şeyi Barlara pavyonlara geçen hayatına ganyana dön sen anca bunlarla oyalanırsın
Rize maçını falan bekleme başkan sen demiyormuydun Beşiktaş'ın kaybedecek bir dk sı yok diye
Bu takım Sergen hoca ile devam etmelidir. Sürekli hoca değiştir. Olmaz , istikrar şart. Bu takımın asıl sorunu kaliteli Forvet, kaliteli kanat, savaşcı 6 numara Bunlar varsa Şampiyonluk var
Eğer bir gün düzlüğe çıkarsak tüzük değişikliği yapılıp başkanların artık spor kökenli olmaları sağlanmalı.
Zahmet etmeyin bekleyin biraz lig başlasın havlu atalım sonra toplanırsinız
Hala masaya yatırılacak diyor yahu. Arkadaşım. 1 yıl süre geçti. Takımda bir düzelme var mı? YOK. Oyunda bir düzelme var mı? YOK. Taktikte bir düzelme değişme yeni varyasyonlar şu bu YOK. Ben bile oynanan oyunu ezberledim. Herkes biliyor. Herkes hazırlıklı geliyor. BİR SERGEN HAZIRLIKSIZ. Ezber oyunu bozuyorlar. BİTTİ. Bu mu yani. REZİL ETMEYİN, HASTA ETMEYİN. Bir futbolcu kazandırdı mı sergen. Altyapıya önem verirmiş. Şu kadar Türk oynatmış. Mecbur olmasa oynatmayacak ki. Mecburiyetten oynattı. Sivrilen tek bir oyuncu yok. SIFIR. El attığı Cengiz kendinden daha kötü CENGİZ oldu. Yol yakınken DEF EDİN BU ADAMI. Yeter artık. Yeni hoca yeni vizyon misyon, taktik her ne ise onunla başlanmalı. Adam mı kalmadı yav. Bu ısrar niye. Neyin sözü. BAŞARISIZ OLDU. Bitti. Yenisi gelsin. BU DİKİŞ TUTMAZ. Bugün olmasın yarın gider. Öbürgün gider. Seyirci bir kere arkasını döndü. Su şişesini fırlattı. DEFOL GİT DEDİ mi. BİTTİ. Neyin geyiği bu BAŞKAN. Sen de gitmek istiyorsan BUYUR. Önden buyur.
Alman disiplini şart, hofenheim yada leverkusen hocalarından biri gelmeli .1,5 saat antrenmanla bu işler olmuyor.
Aklıma deli fikirler geliyor yoksa sergen kuklamı veya oyunun bir parçası olarak mı kullanılıyor adalı ersine yedek kaleci aldım bunu bahane et ersin oynasın, rafa çok para alıyor onu küstür kaçır mı diyor. sorumlu benim ne dersem yap mı diyor. Bir oyun var ama anlamadım yoksa sergen bu kadar rahat maç sonu açıklamaları yapamaz ayrıca hiç bir td bu kadar Adaletsiz olamaz ersin, cengiz vs için kendini rezil acınası hale düşürmez yada sergen bunadı aklıma başka olasılık gelmiyor
Futbolda istikrar olmazsa başarı olmaz. Hoca kendi kurduğu takımla sezon öncesi hazırlık kampı geçirmeli. Başkan da Murillo, Agbadou ve Orkun'un dışındaki 8 bölgeye çok kaliteli transferler yapacak. 20 milyon Beşiktaş taraftarı eski Başkan ve yöneticiler, Beşiktaş'lı iş adamları, Beşiktaş'lı eski futbolcular ve "gerçek Beşiktaş'lı" spor yazarı ve yorumcular birlik olup tek ses olarak, artık sistematik hale gelen "Beşiktaş'a yapılan hakem haksızlıklarına" tepki koyacak; bak o zaman şampiyonluk nasıl geliyor !
Yahu niye bekliyorsunuz Rize maçını. Bizim hayatımızda neyi değiştirecek Rize maçı. Bu takımın kaybedecek 1 saniyesi dahi yok.
ADALI BAŞKANI EŞŞEKCİYİ VE KOVAERSİNİ ŞUTLAMAK LAZIM EN KISA ZAMANDA
Ben hayatı Sergen Yalçın gibi yaşamak istiyorum, yetkili olayım ama sorumlu olmayayım.
Ben hayatı Sergen Yalçın gibi yaşamak istiyorum, yetkili olayım ama sorumlu olmayayım istiyorum.
Sergen giderse Beşiktaş’ı bırakacağım takım da tutmayacağım. Ne bu yahu? Fatih tekke dinlemediniz mi? Adam diyor ki kupayı alsa Sergen başarılı mıydı yani? Tek maç tek kupa mı? Yeni sezon önemli bizim için. Alırsın sörloth u alırsın bernardo silvayı alırsın kral bir 6-8 numara bir de kaleci. Çıkarsın şampiyonluk mücadelesi verirsin. Gerçek Beşiktaşlı bilir sergenden geçeceğini yolun.
su anda Baskan ve bazi taraftarlar sunu yapmaya calisiyor Mabaddan cocuk yapmaya calisiyorlar birisi demiski ya birisinden duyduk mabaddan cocuk oluyormus bizde deneyelim kesin olur iste tum olay bu Bulent ersoydan ikiz cocuk olur Sergenden olmaz bu tartismaya kapalidir su anda yaptiklari sey Sergene hocacilik oynattiriyorlar
Ben de hayatımı Sergen gibi yaşamak istiyorum, yetkili olup sorumlu olmayayım istiyorum, siz hiçbir şeyin farkında değilsiniz demek istiyorum cümle aleme.
Beşiktaş camiasını düşürdüğü duruma baktığında, zerre kadar izzet-i nefis olsa hala “ taraftar isterse “ lafını söylemez ve arkasına bakmadan giderdi. Nerde o karakter. !!! Ama onu kovacak adamda da t…. Şak lazım. Var mı göreceğiz
Benim Sergen ile kayıp bir sezonu daha izlemeye vaktim yok. Eğer kalırsa bu sezon hiç bir maçı izlemeyecegim.
@Gogo3403 al bendende o kadar. Daha lüzumlu şeylere vakit ayiririm.
Kaldin ya 1-1,5 seneye kalmaz yine gelir bakin yakinda necipte gelecek bunlardan besiktas kurtulamiyacak
Herşey den önce ben Serdal Adalı dan umut luydum doğru oyuncuları ve hocayı getirir başarılı olur diye oda çıtayı yükseltemedi yanılmışım hocası ligde ikinci olma şansı bile varken ligi bırakıp hedef olarak ziraat kupası hedef diyor sonrada onu bile beceremiyor hemde değre arası kalitesi tartışılır oyuncu aldırıyor yeniden yapılanma yapıyoruz diyor merak ediyorum yönetim de futboldan anlayan bir kişi bile yokmu varsa anlamayan Lara biz yanlış yapıyoruz diyemiyor mu Sergen hocayla olmaz nedeni oyuncu tercihleri yanlış
Napacak 3. luk için transfer yapar, kamp falan yapmaz bu Sergen tatile gider para yer at sever
Sergen gitti bile.. parasini alma derdinde.. istifa etmedi.. tazminati odenip gonderilecek.
@Selcuk inşaallah öyledir. Bu sergene bir sene katlanılmaz. ne dediğini nasıl konuşacağını dahi bilmiyor. Biri sakatlansa onu bile bahane eder bu. Oyuncum saktlandı ben sorumlu değilim der. Sorunlu bu adam.
Son 40 yılın en başarısız hocası olarak Sergen kendi hakkındaki kararı kendi verdi. Sorumlu arıyorsa kimseye değil aynaya baksın. Gerçeğiyle yüzleşsin. Sergen meftadır. Kalsa da meftadır. Gitse de meftadır. Bu iş bitti.
ya arkadaş eski takımında takır tıkır oynayan adamlar geliyor sergenin egolarının yüzünden oyun oynamayı bile unutuyorlar bunu kimse görmüyormu bırakın gitsin ne hali varsa görsün adam akıllı bi hoca getirtin başarıya aç bi hoca olsun ama hoca olsun olmamışını oldurmak için getirtmeyin çürümüşünüde kokmuş hocayıda takıma zarar versin diye getirtmeyin
Yazıklar olsun . Sayın Adalı , siz boşuna mı yattınız hapishanede. Beşiktaş için tabiki. Kim unutabilir ki? Lütfen Sergen hayranlığını bırakın ve sistem sahibi , disiplinli bir hocayı getirin. Biz bir kaç sene daha bekleriz. Yeter ki takımdaki gelişimi görelim. Lütfen aklı selim davranın ve çalıyı kes ve cıvıltı bitsin. Şaklaban ve zora geldiğinde yetkiliyim ama sorumlu değilim diyen karakter yoksununu gönderin. Tarihe geçmek için bir fırsat
Adi Hütter, Dino Topmoller, Stefano Pioli, Matias Almeyda ilk aklıma gelenler..
Bence önümüzdeki sezona Sergen ile başlamak lazım. Bu hala sergen diyen güruhtan tam anlamıyla kurtulabilmek için ben 1 seneyi daha heba etmeye razıyım. Yoksa bunlar aynı bu sene başında olduğu gibi yine hortlayıp ileriki süreçte tekrar bir kaç senemizi yiyecekler. Sergende Nasıl olsa en fazla 9-10 haftayı görür. Sonra kaçar gider. Aynı önceki takımlarında yaptığı gibi.
Ne Sergenmiş arkadaş, Konya ya kendi evinde yenilip kupadan elenince ilk defa mı eleniyoruz diyor, kendi sahamızda trabzon maçını kaybediyoruz, bu kadar büyütmeyin diyor, transferleri 4. cü olmak için yaptık diyor, yetkiliyim ama sorumlu değilim diyor, lan oğlum adam her şart ve durumda bizimle alay ediyor, eğleniyor, zerre umurunda değiliz, biz hala zamanmış yok sabırmış, yok başkan nolur gitme demiş kararından döndürmüş, büyük beşiktaş taraftarı üstünden bu çaresizliği atmadıktan sonra bizden hiçbir şey olmaz.
Herkes bir araya gelmişken topluca gitseniz güzel olur
Mayıs ayında gitmesin sezonun en kritik ayları Eylül Ekim ayında mı gitsin,diğer öncekilerde olduğu gibi. Böyle kural mı var? Takım kurulmuş transferler tamamlanmış. Yönetim hesaplayamıyormu? En küçük olumsuz neticede bile, trübünlerin "İstifa" diye bağıracağını.
@Kartal 66 hocayı Tutan kim derbi galibiyeti yok kırk yıl sonra rezalet var geçmişte ş Ligi'nde sıfır çekmiş kimse Beşiktaş'tan büyük değil j sergen bile
@Kafkas Kartalı ama her derbiden sonra hakemlerin ne kadar adaletsiz oldugunu, ne kadar yanlis kararlar verdigini konusuyordunuz. hayirdir?
Keşke vasqezi oynatsaydı en azından 5-6 maç bunu yapmadığı için adam kayırdığını düşünüyorum neden ersin çok önemli bu kadar neuer yada buffon olsa anlarım bu kaleci kesilmez sergen haklı derim ama önemsiz maç diyor yine ersinle çıkıyor keşke bu adaletsizliğinden vazgeçse de başarılı olsa çok isterim
Kalması Beşiktaş’a zarar verir 5. haftayı göremez bu sefer yönetimle birlikte giderler ama gitmesinden daha önemli olan birşey yerine kimin geleceği montella arda turan yada ilhan palutu almayacaklarsa devam etsin kısa vadede bu 3ünden başkası fayda etmez İsmail Kartal da çok daha iyi hocadır Sergen’den
Sokym modern futbol bilginize artık ya ne modernmiş be kardeşim izliyorsunuz cityleri münichleri hemen bir avrupa futbolu modern futbol o takımlara bırak sistem vermeyi savaşa gidiyoruz deseniz adamlar savaşı kazanır. Futbol iyi kadroyla oynanır kötü kadroyla üfürükten 3. Olup alkışkanırsın mesele hoca değil kadro kalitesi
32 maç 16 galibiyet, 8 mağlubiyet, 8 beraberlik. Sergen in lig performansı.. Beşiktaş teknik direktörü için başarısız...
Ne kararı yahu Kararı mı kaldı Sıfırcıyı gönder gotsn