BB Erzurumspor'un başarılı teknik direktörü Mehmet Özdilek, Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programına konuk oldu.

Özdilek, birbirinden önemli açıklamalarda bulunurken; özellikle Beşiktaş ve Sergen Yalçın hakkında söyledikleri oldukça dikkat çekiciydi.

“SERGEN’İN İŞİ ZOR”

Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın hakkında da olumlu ifadeler kullanan Mehmet Özdilek, “Sergen'in başarılı olmasını çok isterim. Geçen sezon önemli bir iş yaptı ama onun için esas karne bu sezon oluşacak. İşi hiç kolay değil.” söylemlerinde bulundu.

Sergen Yalçın ile Mehmet Özdilek yan yana oynar mı tartışmaları çok yapılırdı. Mehmet ile Sergen yan yana oynar mı sorusuna Özdilek: “Keşke Mehmet ve Sergen gibi iki tane oyuncu bulabilsem de oynatsam.” cevabını verdi.

“BENİ ‘BEN’ YAPAN BEŞİKTAŞ!”

Siyah-beyazlıların her zaman kalbinde olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Ben bugün itibariyle Erzurumspor’un teknik direktörüyüm. Beşiktaş da beni ‘Ben’ yapan değerlerden bir tanesi… Orası benim için her zaman kayıtsız şartsız kalbimde olan değerlerden biri.