"BAŞAKŞEHİR, F.BAHÇE İLE GÜÇLENDİ"

Sergen hoca, sezonun ilk devresinde farklı mağlup olduğu Konya maçı sonrasında tartışılır bir pozisyona geldi ve duruşunu bozmadı, Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetleri geldi. Sergen hoca daha da güçlendi.

"HER MAÇTA BAĞIRAMAZSIN"

Soyunma odasında her maç bağıramazsın, her maçta bağırırsan sivrisinek gibi gelir. Yeri geldiğinde sırtını sıvazlayacaksın, yeri geldiğinde soda şişesi kırılacak. Yeri geldiğinde mutlu edeceksin, yeri geldiğinde mutsuz edeceksin. Tesiste mi, otelde mi konuşma hazırlarsın, o bile önemli.

"İNANMASALAR PERFORMANS ÇIKMAZ"

Sergen hocayı oyuncular kabullendi, saygı duydu. Bireysel ve takım olarak da Sergen hoca geliştirdi. Oyuncular Sergen hocaya inanmasa bir performans çıkmaz.

"LİDER OLUNMAZ, LİDER DOĞULUR"

Sergen hoca problemli, çözüm üretemeyen biri değil, çok zeki, pragmatik bir zeka, oyun hamleleri, devre arası konuşmaları çok önemli. Lider olunmaz, lider doğulur, Sergen hoca futbolculuğunda da teknik adamlığında da lider doğduğunu gösterdi.

"BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER"

Beşiktaş bir kimlik gösterdi, sezonu kurtaran güçlü oyunlar gösterdi. Oyuncuların merkezine bir oyun inşa etmedi, oyun inşa etti. En önemlisi, takımdaşlık adına inanmış bir takım var. Sonuna kadar bu başarıyı buraya getirdiler, hiçbir problem yaşamadan teknik adamıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla büyük başarı elde ettiler.

Duhuliye.com