Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, şüphesiz bu transfer sezonunda da adından en çok söz ettiren takımların başında geldi.

Önce, çifte kupalı şampiyon takımın kilit oyuncuları olan Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'ı, bonservislerini alarak takımda tutan, ardından orta sahayı Brezilyalı yıldız Alex Teixeira ile güçlendiren, daha sonrasında Aboubakar'ın gidişiyle oluşan golcü eksikliğini Belçika milli takım oyuncusu, Premier lig golcüsü Michy Batshuayi ile gideren; stoper rotasyonuna geçen sezon kadrosunda yer bulan Montero'yu dahil eden; son olarak da 8 numara mevkisine dünyaca ünlü orta saha Miralem Pjaniç'i getiren siyah beyazlı ekip Şampiyonlar ligi için iddialı olduğunu da gösterdi.

Yabancı transferlerin yanısıra bu sezon yürürlüğe giren yabancı kuralı nedeniyle, yeri oyuncu havuzunu da geniş tutmayı hedefleyen son şampiyon, halihazırda A Milli forma giymekte olan, daha önce giymiş ve gelecek vaat eden yerli futbolcuları kadrosuna kattı. 

A Mlli takımın kadrosunda yer alan Mert Günok, Umut Meraş, Salih Uçan ve Kenan Karaman yerli transferlerde göze çarpan isimlerden olurken daha önce milli formayı terletmiş, tecrübeli isim Mehmet Topal, Alman ümit milli takımında forma giyen genç Can Bozdoğan da yerli havuzuna derinlik katan isimler olarak dikkat çekti. 

Yapılan transferlerle seçeneği artan teknik direktörü Sergen Yalçın'ın uzun lig maratonunda ve şampiyonlar ligi arenasında nasıl 11'ler kuracağı şimdiden merak konusu. 

Biz de, Duhuliye ekibi olarak siz taraftarlara soruyoruz: 

Siz Sergen Yalçın olsaydınız ilk 11'inizi nasıl yapardınız? 

Kale: 

Defans: 

Orta saha

Forvet

 Duhuliye.com