Spor Toto Süper Lig'e verilen milli maç arasında Beşiktaş Kulübü, Antalya’ya kampa gitti. Teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kartal, önemli bir de değişiklik yaptı.

Siyah Beyazlı takım, yollarını ayırdığı Sergen Yalçın döneminde maçlardan sonra dinleniyor, günde ise tek idman yapıyordu. İdmanların başlangıç saati ise 12.00 olup, sadece maç günlerinden bir gün önce seyahat nedeniyle akşam saati idman yapıyordu.

Önder Karaveli’nin takımın başına gelmesinin ardından söz konusu sistem bir süre devam etti. Ta ki Antalya kampına kadar…

ÇİFT İDMANA DÖNÜLDÜ

Ligin ikinci devresine oyuncularının formda girmesini isteyen Karaveli, idmanları ikiye çıkardı. Beşiktaş artık 11:00 ve 18:00 olmak üzere günde çift idmana döndü. Yapılan bu değişiklik oldukça dikkat çekerken, İstanbul’da yapılacak idmanlarda devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ GELİYOR

Maçlardan önce farklı formasyonlar deneyen Karaveli'nin, kampta da üçlü savunma üzerinde durduğu konuşulurken, ikinci yarıda sistem değişikliğine gidebileceği ifade edildi.

GENÇLERE YAKIN TAKİP

Öte yandan; Teknik direktör Karaveli’nin takımla beraber Antalya kampına götürülen genç oyuncularla yakından ilgilendiği öğrenildi.

Yeniçağ