İşte Büyüka'nın yazısının Beşiktaş bölümü:

Sergen Yalçın geldi, Beşiktaş uçuşa geçti. Belki de ligi üçüncü bitirecek, Trabzonspor’un CAS’taki dosyasına göre Şampiyonlar Ligi’ne gidecek. Keşke daha erken tercih edilse, daha erken gelebilseydi. Sergen Yalçın’ın Beşiktaş başarısını gördükçe hep Hakan Taşıyan’ın o meşhur şarkısı aklıma geliyor: “Ya sevmeyi bilmedim, ya sevince geç kaldım...”

Ham meyvayı koparmayalım!

Genç oyunculara müthiş bir destek var. İyi oluyor, bu gençleri kazanmalıyız. Ama bakıyorum, gençlere destek çoğu zaman “abartı” boyutuna geliyor. Son maçlarda gördük ki, doğru yapmıyoruz. Gençlerde umut da çok, eksik ve yanlış da... Lütfen “ham meyvayı dalından koparmayalım”, tadı olmaz.

Olmayan parayı çöpe atmayın

TFF’nin yabancı talimatında tribünlere göndereceği +2 formülünü doğru bulmuyorum. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de haklı olarak, “Tribüne yabancı oyuncu göndermeyin” açıklaması yaptı. Ahmet Başkan haklı. Bu +2’yi ya yabancı sayısına katın ya da uygulamayın. Hele tribünlere hiç göndermeyin. Böyle bir uygulama, zaten olmayan parayı çöpe atmaktan başka işe yaramaz.