A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Jaap Uilenberg'e tepki gösterdi ve 'Senin Türkiye'de hakemlerini eğitmen için getirdiğin adam Sergen Yalçın'ı hedef gösteriyor. Hedef göstermezsin!" dedi. 

ERMAN TOROĞLU'NUN YORUMLARI ŞU ŞEKİLDE:


Senin Türkiye'de hakemleri eğitmen için getirdiğin adam Sergen Yalçın'ı hedef gösteriyor. Sergen Yalçın'ı hedef gösteremezsin. Diğerleri de yapıyor. Yapan teknik adamlar de. Bir tek Sergen Yalçın dersen hakemler vazife çıkarır. Senin hakemini böyle bir adam nasıl eğitir? Adam topu bilmiyor. Sergen Yalçın'ı hedef gösteremezsin. Beşiktaş Teknik Direktörü olduğu için değil. Teknik adamlar bunu yapmasın diye. En az 10 tane yapan adam var. Diğer teknik direktörleri söyleyemiyorsan Sergen Yalçın'ı da hedef gösteremezsin. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Uilenberg hakkında Divan Kurulu'nda, ""Geçenlerde Uilenberg isimli bir danışman, Sergen Yalçın'ın el hareketleriyle mesaj vermeye çalışmış. Gitsin Almanya'da konuşsun bakayım böyle isim vererek. MHK'yi göreve çağırıyorum. Beşiktaş'ın hocasını gündeme getirerek eleştiri yapamazsın. Art niyet arıyorum." ifadelerini kullandı.