Süper Lig’in 30.haftasında Hes Kablo Kayserispor’a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, son oynanan Konyaspor maçının ilk 11’inde bir değişikliğe gitti.

Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’ndaki karşılaşmaya, takımını; Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Rıdvan Yılmaz, Mohamed Elneny, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Jeremain Lens, Abdoulay Diaby ve Burak Yılmaz ilk 11’i ile çıkardı.

Genç teknik adam Konyaspor maçında ilk 11’de görev alan N’Koudou’nun sakatlığının devam etmesi nedeniyle Necip Uysal’a görev verdi. N’Koudou ise 18 kişilik kadroda yer buldu. Kara Kartal’da cezalı Tyler Boyd’un yanı sıra sakatlığı bulunan; Adem Ljajic, Umut Nayir ve Douglas ile dinlendirilen Dorukhan Toköz Kayseri’ye getirilmedi.

Rıdvan oyundan alındı

Teknik direktör Sergen Yalçın, 51. dakikada gelen Kayserispor’un golü sonrasında oyuna değişiklikleriyle müdahale etti. Yalçın, 62. dakikada; Jeremain Lens, Rıdvan Yılmaz ve Necip Uysal’ın yerine; Kevin N’Koudou, Caner Erkin ve Kevin- Prince Boateng’i sahaya sürdü. Bu 3 değişiklik, hücum hattına hareket katsa da Kartal, Kayserispor karşısında istediğini alamadı. Mücadele 3-1’lik sonuçla tamamlandı ve 2 maçlık kazanma serisi bozuldu.

Kevin-Prince Boateng, ikinci yarıda oyuna girip mücadelenin 74. dakikasında Atiba Hutchinson’a asist yaptı ancak çabası puan için yeterli olmadı.

Fanatik