Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın'ın, Dünya Kupası'nda Candaş Tolga Işık ile yeniden ekranlara döneceği öğrenildi.
Beşiktaş teknik direktörlüğünden önce son olarak Candaş Tolga Işık ile KAFA Sports'ta program yapan Sergen Yalçın, yeniden ekranlara dönüyor. Yayınları ilgiyle takip edilen futbol adamını, Dünya Kupası'nı yorumlayacak.
Gazeteci Mustafa Karataş'ın haberine göre Sergen Yalçın, Dünya Kupası'nda Candaş Tolga Işık'ın YouTube kanalında yorumcu olarak görev alacak.
18 MAYIS'TA YOLLAR AYRILDI
Siyah-Beyazlılarda özellikle Türkiye Kupası'na yarı finalde veda edilmesinin ardından zorlu bir dönem geçiren Sergen Yalçın, 18 Mayıs'ta Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile gerçekleştirdiği görüşme sonucunda ayrılık kararı almıştı. Beşiktaş ise önce sportif direktörlüğe Önder Özen'i getirip ardından İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano ile anlaşmıştı.
Beşiktaş'taki son döneminde tüm kulvarlarda 39 maçta takımın başında yer alan Sergen Yalçın, bu karşılaşmaların 20'sinde galibiyet, 10'unda beraberlik ve 9'unda mağlubiyet ile sahadan ayrılarak 1.79 puan ortalaması yakalamıştı.
Haber kaynağı: Sözcü
YORUMLAR (38)
Yerini özlemiştir. Teknik direktörlük stresli iş. Burda otur bitmiş maçı yorumla. Artık bir daha teknik direktörlük yapamaz.
Sergende Beşiktaşımızda doğru şeyler yaptı. Fakat hocalık çok farklı birde futbol dünyası çok daha değişim gösterdi. Sergen vizyon ve hocalık konusunda çağın çok gerisinde kalmıştır. Yeni hoca ile farkı herkes görecektir.
Ooohh gelsin gelsin özledik sırf rafa olayından bile 1 senelik malzeme çıkar özledik goygoyunu hocamın
Adam dünya futbolcularını tanımıyor nasıl yorum yapacak
Yine çok bilmişlik yapacak. Artık orada dur zaten. Dönme bir daha td liğe… ha bir de Bjk yi nasıl eleştireceksin çok merak ediyorum.
tamam işte süper, bildiğin işi yap: git egonu kameralara püskürt, ekran soytarılığı yap, milleti eğlendir
Hangi yüzle Beşiktaş hakkında yorum yapacak acaba?
Duhuliye editörleri, renklilerin yaptığı belli olan aşağılayıcı yorumları yayınlayarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Bunu izleyenin de aklına tüküreyim. Dünya kupası yorumlayacakmis hasbam. Başlar şimdi haland bende yok. Osimhen kim ben tanımıyorum. Yamal yeteneksiz. Bı bu yetenekli idi futbolda zaten. Kendini begenmis
Beşiktaş'tan uzak olsun da nereye giderse gitsin.
İzleyin şimdi laf ebesini soytarı seviciler. Hep birlikte havlayıp durun artık. YouTuberi bile Beşiktaş başına getirdiler. Gerçekten yazık.
Yorumlarını ben şimdiden spoiler olarak vereyim size. İspanya işte yamal yüzünden oynayamıyor. Yamaldan topçu falan olmaz. Mbappe Fransa milli takımını hakketmiyor. Zaten abartılan oyuncu. Kane neden dünya kupasında. Kenan zaten yıldız değil. Zaten düzgün bir golü de yok. Ondan oyuncu olmaz. Montella takımı sabote ediyor. Hoca falan değil. Yerine ben gelmeliyim.
34 maçta 40 gol yiyen Sergen yerine 38 maçta 46 gol yiyen Sergeno getirdik. Üstelik Sergen ligimizi tanıyordu.
Çakar gene ağır ağır eleştirilerle onu bunu gri çoraplı sergen
Teknik direktör olsaydı gider Dünya kupasını izler ne oluyor ne gidiyor takıp ederdi. Ama ne gerek var üç tane tirole zaten en mükemmel Teknik direktör oluyorsun
ne gamsız ne ayarsız ne sallamasyon bir karakter ya..
Aziz sıdıkı yı kim aldı dedi,kante ye bu para verilir mi dedi kızı futbolculara salladı şimdi başkan oldu ne yapacak o futbolcularla Sergen yorumcuyken 2 laf söyledi diye demediklerini bırakmadı karaktersizler
hocaligi boyunca bir tane sampiyonlugu olmayan italyani getirdiler sampiyon apoletli sergeni gonderdiler rezalet
Bu kez inşallah aklı başına gelmiştir diyeceğim ama hiç umudum yok. Yine başlayacaktır en ağır şekilde insanları eleştirmeye, insanlara alay etmeye, mağdur hocamız. Dünya kupasında oynamak bir başarı değilki, ne var yani ,alti üstü maç oynuyorsunuz - gibisinden yorumlara hazır olun))
Baslar yine besiktasa topcusunu emekcisine saydirmaya anca disaridan muhalefet yapsin dursun olasi baskan adaylarin hocasi olmaktan baska bir misyonu yokmus casina
Mümkünse Beşiktaş ile ilgili yorum yapmasın kendisinin neler yaptığını gördük egoistliği dibine kadar yaşattı bize
İşte böyle birini bize teknik direktör olarak layık gördüler. Insallah hiçbir zaman yolumuz kesişmez bir daha
sergen seni yediler ama hic merak etme ilk kotu sonucta taraftar hocayi ve baskani istifaya cagiracaktir
Sırf megolamanyak olarak polemik yapıyor, bizim millette atmayı seviyor diye ekrana dönüyorlar işte...
bolognayi nerdeyse kume dusurecek adami hoca diye getirdiler sampiyon apoletli sergen hocami yediler
Ne oldu Sergenellacilar müthiş hocanisi kimse istemiyor mu? Hahahaha hani Fenerbahçe hemen kapardı ve çok istiyordu hahaha
merakli takip edecegiz sergen hocam
Basarili oldu basarisiz oldu problem cikarmadan gitti. Insanlik ayri basari ayni. Genel anlamda basarisiz olmasina ragmen, Besiktasa ayak bagi olmamistir. Basarisiz oldugu zamanlarda birakip gitmistir koltuk para sevdalisi olmamistir. Yayincilik hayatinda basarilar dileriz, renkli bir kisilik, an itibari ile medya onun icin uygun yer
Canım hocam, yediler seni farkındayız. Hüseyin Yücel gelene kadar sabret.
@TÜRK 🇹🇷👍 Çebi de Sergen'e aynısını yaptı, bu Adalı Çebi desteğiyle seçildi.
Beşiktaş’ta favori oyuncuları,Cengiz,Gökhan Sazdağı ve Rıdvan olan Sergen Hoca’nın Dünya kupasında hangi futbolcuları beğeneceğini merak ettiğim için seyredeceğim