İŞTE TİLEV'İN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALARI 

Beşiktaş'ın Konya'da Vida'sı çıktı. Ama bu vidayı gevşetir yumuşatan bu noktaya getiren de Beşiktaş yönetimiydi. Sayın başkan Ahmet Nur Çebi her fırsatta Beşiktaş’ın borçlarından parasal problemlerinden ve her oyuncunun indirime gitmesi gerektiğinden bahsederken aslında takıma ne kadar çok zarar verdiği bölümünü ıskaladı. Bunu yaparken biraz kontrollü biraz dikkatli biraz çevresine danışarak ve en önemlisi de kimlerde daha fazla indirim isteyeceğini kimlerde daha kontrollü olması gerektiğini bilerek hareket etmeliydi. Ben pazarlığı severim dedi ama oyuncular pazarlığı sever mi sorusuna şimdi nasıl yanıt verecek onu merak ediyorum. Çünkü siz Necip'i forma için Bayrak için Kartal için oynatabilirsiniz ama Aboubakar'ı, Welinton'u Vida'yı bayrak için oynatamazsınız onlar Euro için oynarlar.

"ÇEBİ'Yİ ORAYA BİRİLERİ ZORLA MI GETİRDİ"

Durum böyle olunca genel görüntüyü ıskaladı. Beşiktaş yönetiminin en önemli sıkıntılardan bir tanesi Beşiktaş başkanlık koltuğu... Sayın Ahmet Nur Çebi'yi oraya birileri zorla mı getirdi? Beşiktaş başkan bulamadı mı dediler? Yoo Beşiktaş her daim kendisini yönetecek mükemmel başkan buldu. Bundan sonra da bulmaya devam edecek. Ne kadar borç olsa da sıkıntı olsa da problemlerle karşılaşılmış olsa da mutlaka bir şekilde çözüm bulunacak ama sayın Çebi bunu bu kadar çok gündeme getirince bir kere Beşiktaş’ı değersizleştirdi. Beşiktaş’ı ciddi anlamda sorgulanır hale getirdi.

Şimdi siz para yok denilen bir yer var oraya gider misiniz sorusunu beraberinde gelmeye başladı. Teklif yapılan futbolcular Beşiktaş'ın parası yok biz gitsek paramızı alabilecek miyiz diye düşünüyor. X bir oyuncuyu çağırdığınızda oyuncu sizin sosyal medyadaki diğer ülkelerdeki bütün her şeyinizi menejerlerle araştırıp ona göre hareket ediyor.

TRANSFER ELEŞTİRİSİ

Sergen Hocam ve beraberindeki bazı yöneticilerin yapmış olduğu transferler büyük fiyasko. Siz 24 yaşındaki Fatih'i gönderip 31 yaşındaki Welinton'ı stopere alıyorsunuz. O zaman Fatih'i neden gönderiyorsunuz. N'Sakala'yı alıyorsunuz gördüğüm en kötü N'Sakala. Öteki taraftan getirdiğiniz  Mensah'a bakıyorum adam oynamıyor yürüyor adeta. Atiba geçen senenin son haftalarının en büyük yıldızı bu futbolcuyla en son masaya oturuyorsunuz. Şimdi sağ bek arıyorsunuz peki 400 bin euro daha fazla verip Gökhan'ı elinizde tutsaydınız olmaz mıydı? N'Sakala'yı oynattığınız yerde bir senenin yarısında Rıdvan'ı oynattınız. Caner'i neden küstürdünüz. Sonra bütün faturayı Konya'da futbolculara kesiyor çantanızı alıp soyunma odasından çıkıyorsunuz. Sergen hocam bu böyle olmuyor. Sergen hocanın kredisini Beşiktaş taraftarı Fatih Terim'e benzetti. Önce kendisini kanıtlamalıdır Sergen hoca. 9 maçtan öteye herhangi bir başarıya ulaşamamış Sergen Hocanın bu anlayışla Beşiktaş kariyeri 10 maçtan öteye gitmez. Ama Sergen hocanın bu gidişatı yönetimden birinin dişini kırar hem de sütlaç yerken dişini kırar.

Duhuliye / ÖZEL HABER