Serkan Reçber, büyük takımlar arasında altyapısı en sağlam takımın Beşiktaş olduğunu ve altyapıdaki bir çok oyuncunun A takım rotasyonunda rahatlıkla yer bulabileceğini söyledi. Serkan Reçber altyapıyla ilgili bir ricasını da Abdullah Avcı'ya iletti.


İşte Serkan Reçber sözleri:


Şu anda Beşiktaş'ın kamp kadrosunda bir hayli genç oyuncu var. Abdullah Avcı'nın muhakkak ki onları takıma kazandırmak gibi bir planı vardır. Bu genç futbolcuları yakından takip ediyordur hoca.


TÜRKİYE NEDEN UĞURCAN'I KONUŞUYOR?


Bu oyuncular arasında direkt oynayabilecek isimler var. Ben olsam Oğuzhan Akgün'ü muhakkak kadroda tutarım. Hem Burak Yılmaz'ın tecrübesinden faydalanır hem de takıma katkı sağlar. Kerem Kalafat ve Rıdvan Yılmaz'ı kesinlikle A takım rotasyonunda kullanmak gerekir. Türkiye Kupası'nda oynatılabilecek oyuncular bunlar. Kalede Ersin ve Utku değerlendirilebilir. Bugün Türkiye, Trabzonsporlu Uğurcan'ı konuşuyor. Neden konuşuluyor? Çünkü oynatıldı ve başarılı oldu. Bu çocuklar da oynatılmalı.


ALTYAPIDAN EN HIZLI OYUNCU ÇIKARACAK TAKIM BEŞİKTAŞ


Erdoğan Kaya çok önemli bir isim olabilir. Sol ayağı yoktur ama pozisyo bilgisi çok iyidir. Aklı ve zekası üst seviyededir ve yaşına göre de deneyimlidir. Alpay Çelebi de aynı şekilde Sakatlıktan döndü ve oynadıkça üstüne koyacaktır.
İlkay İşler'i unutmayalım. U19 takımının kaptanı ve çok yetenekli bir oyuncu. Orta sahada iş yapabilir.


Bütün bunları neden anlatıyorum? Şu anda altyapıdan en hızlı oyuncu çıkartabilecek kulüp Beşiktaş'tır. Bu isimleri sayarken, onları yetiştiren Ozan Hoca'ya da ayrı bir parantez açmak ve takdir etmek gerekir.


ABDULLAH HOCA'DAN BİR RİCAM VAR


Çok özel oyuncular var Beşiktaş altyapısında... Benim Abdullah Hoca'dan özel bir ricam var. Kendisi de geçmişte altyapı hocalığı yapmıştır. Ondan ricam Başakşehir'de göremediğimiz altyapıdan üstyapıya oyuncu yetiştirme düzenini Beşiktaş'a getirmesidir.

duhuliye.com