İşte Kaya Çilingiroğlu'nun sözleri:

"MULEKA'YI SERKAN REÇBER'E SORDUM"

"Yeni transferlerden Saiss, istikrarlı bir oyuncu. Fas Milli Takımı'nın da kaptanı. Weghorst da iyi bir golcü. Hollanda Milli Takımı'nın golcüsü. Gedson'u zaten biliyoruz. Muleka ise enteresan bir oyuncu. Onu Türkiye'den ilk keşfeden Serkan Reçber ile konuştum. '10 numara bir çocuk. Hiç antrenman kaçırmadı. Antrenörle uyumu tutarsa müthiş bir iş yapmış olurlar. Santrfor bölgesinde çok iyi oynuyor' dedi. Serkan'ın ifadesine göre ki ben futbol bilgisine ve görüşüne çok güvenirim, Muleka çabuk, iki ayağını kullanabilen, ahlak olarak da çok düzgün bir futbolcu. Disiplinli olduğunu da vurguladı."

"CENK 15 GOL DEMEK, WEGHORST'U GÖRMEK LAZIM"

"Cenk Tosun'un lafları dikkatimi çekti. Türkiye'deki idmanlar, İngiltere'nin gerisinde diyen Cenk, şu an onlardan da yoğun tempoda idman yaptıklarını ve bu sahaya yansırsa rakiplerin işlerinin zor olduğunu söyledi. Cenk, ahlaklı iyi bir sporcu. İyi bir Cenk her zaman 15 gol demek. Zaten orta sahada fazla bir sıkıntı yok. Ama ben hala bir stoper ve kaleci eksiğinin olduğunu düşünüyorum. Kanatta da bir oyuncu daha alınacaktır. Üçlü defansla oynayacaksan bu iş Montero, Welinton ile olmaz. Ki sakatlıkları da hesaba katmak gerek. Beşiktaş, kötü bir kadro yapmadı. Tabii Weghorst'u da bir görmek lazım. Muleka ile ilgili Serkan Reçber'in söylediklerinin ardından şüphem kalmadı."

"BEŞİKTAŞ GEÇEN SENEDEN ÇOK DAHA İYİ OLACAKTIR"

"Ben Beşiktaş'ın geçen seneden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. En azından sahaya çıktığı zaman Beşiktaş gibi bir Beşiktaş göreceğimi tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ