Sergen Yalçın'ın ardından yeni teknik direktörünü arayan Beşiktaş'ta, Kayserispor maçını Önder Karaveli yönetti. Siyah-beyazlı takımı sahaya çıkaran altyapı antrenörü, karşılaşmanın ardından "Çok iyi hissediyorum. Bu statta Beşiktaş taraftarı olarak çok galibiyetler gördüm, şampiyonluklar gördüm. Bugün için en mutlu olduğum gün diyebilirim" şeklinde konuştu. 

'Vazgeçmedik kazandık'

Pes etmedikleri için kazandıklarını söyleyen Beşiktaş'ın hocası şöyle devam etti: Oyuncularımızın vazgeçmemesi çok güzel. 82. dakikadan sonra oyunu değiştirdiler. Büyük Beşiktaş taraftarının itici gücü etkili oldu. Ben Beşiktaş'ın bir parçası olarak kendimi görüyorum. Bugün teknik sorumluyum ama belki ilerideki bir maçta yine tribünde olabilirim. Doğduğum 
 

'Oğluma sarılmayı çok istiyordum'

Duygusal anlar yaşayan Önder Karaveli, "Bugün galip gelip oğluma sarılmayı çok istiyordum. Oyuncular bunu sağladı. Ben Beşiktaş'ın galibiyetlerden sonraki soyunma odasındaki fotoğrafları çok seviyordum. Böyle bir fotoğrafı çok istiyordum. Harika bir hediye verdiler. Hayatım boyunca saklayacağım en güzel fotoğraf olacak" yorumunda bulundu.

'Beşiktaş U9 Takımını da çalıştırırım'

Beşiktaş'ta zor bir görevi başarıyla yerine getiren Önder hocanın basın toplantısındaki ifadeleri de dikkat çekti. Karaveli, "Yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Pazartesi gününü düşünmeden yaşadım. Verilen görevi, onurlu şekilde bitirmek istedim. U19 Takımı'nın teknik direktörüyüm, U9 Takımı'nı da verseler sorun değil. Hiçbir şey olmazsa, tribüne çıkarım, desteklerim" diye konuştu.

Serpil Hamdi Tüzün'e armağan etti 

Siyah-beyazlı çalıştırıcı, "Bu galibiyeti Serpil Hamdi Tüzün'e armağan ediyorum. İyi ki var, Türk futbolcuna çok büyük katkıları oldu. Beşiktaş'a ömrünü adadı. Ben de Beşiktaş'a ömrümü adamak istiyorum. İyi ki Serpil Hamdi Tüzün hoca var" açıklaması yaptı. 

'Batshuayi'ye gollerinin klibini izlettim'

İki gol atarak yıldızlaşan Michy Batshuayi'yi bu maça özel motive ettiğini de açıklayan Önder Karaveli, "Batshuayi'ye attığı golleri hatırlaması için klip hazırlattım. Çok uzun bir klip oldu ama yarıda kesmek zorunda kaldım. 'Bu gollerin güzel ama maça gitmemiz lazım. Bu gollerden atman lazım' dedim" ifadelerini kullandı. 

Duhuliye.com