İşte Ismael'in açıklamaları:

"Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten harika bir atmosfer vardı bugün. Futbol tam olarak da bu. Tam bir tutku işi. Bu yüzden futbolu seviyoruz. Taraftar olmadan futbol gerçekten bir hiç bence.. Bugün maç özeline gelirsek Trabzon maçından biraz daha farklı olacaktı, biraz daha tedbirli, daha sabırlı oynamamız gereken biraz daha boşluklar, aramamız gereken bir maç oldu, olacaktı aslında ama ilk golü erken bulduk. İşler biraz kolaylaştı bizim için. Daha sonrasında gol yedik ama güçlü bir mentalite, güçlü bir reaksiyon gösterdik. Güçlü bir tepki verdik. Hemen geri geldik. İkinci golü attık, sonra üçüncü golü attık. Ondan sonra iş oyunu tamamen tutma noktasına geldi. Ikinci yarıda bunu çok iyi yaptığımızı söyleyebilirim. Enerjik, tutkulu bir oyun oynamamız gerektiğini ben arkadaşlarımızın, futbolcu arkadaşlarımızı hep belirtmiştim. Ayrıca bir şey daha söyledim onlara. Sezon bizim için şimdi daha yeni başlıyor. Tekrardan başa döndük. Tekrardan sezona başlıyoruz diyebilirim. Önce biraz dinleneceğiz. Sonraki maçımıza hazırlanacağız. Tek tek maçları ele alarak sezonun sonunu göreceğiz. 

Soru: Trabzon'daki maç sonrasında şunu konuşmuştuk. Orta sahada top kaybı yapan bir Beşiktaş var demiştik. Ki bunu düzelteceğiz demişti hoca.. Eee bugün savunma hattında top kayıpları vardı ama reaksiyon gösteren bir Beşiktaş vardı. Haftaya Giresun maçına eee nasıl yansır bu durum? Beşiktaş'ın imesi yukarı doğru çıkıyor. Antrenmanlarda özellikle bu hafta nelere dikkat edecek. neler anlatır hoca?


Her maç ayrı bir senaryo, yeni bir senaryo tabii ki bizim için. Rakibimizi analiz edeceğiz, inceleyeceğiz, ona göre bir şeyler mutlaka çıkartacağız. Önce dediğim gibi dinleneceğiz. Hafta sonuna yeterince zamanımız var. Daha sonra. Hafta hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum.. Aynı zamanda, beş oyuncu değişikliği de bizim bu noktada elimizi güçlendiriyor. Içerideki enerjiyi tutma anlamında beş değişiklik bizim için büyük fırsat. İstediğimiz şekilde işleri yoluna koyacağız. 

Soru: Son sorum, bir baba olarak İsmail'e. Gerçekten çocuklarıyla sahanın içinde yaşadığı unutulmaz bir an vardı. Hayatında nasıl bir yer edecek?

Aile her zaman ilk sırada gelir tabii ki. Aile her zaman önceliklidir. Ben nereye gidersem gideyim. Ailem de beni hep desteklemiştir. Bugün de evimizde ilk oynadığım maçta buradaydı ailem. Beni desteklediler. Bu tarz bağlar taraftarla aramızdaki bağları güçlendirir. Bu aile bağları bence gerçekten çok önemli.

Duhuliye.com