Konyaspor karşısında aldığı ağur mağlubiyetle kötü gidişatını sürdüren Beşiktaş'ın performansı hayal kırıklığı yaratırken, Siyah-Beyazlı kulübün efsane futbolcularından Süleyman Oktay, Duhuliye.com için özel değerlendirmede bulundu. Oktay şu ifadeleri kullandı: 

"ÖZE DÖNECEĞİZ DEDİLER TAM TERSİNİ YAPTILAR"

Beşiktaş zaten bu sezon başlarken her konuda hazır olmadığını gösterdi. Yönetim olarak artık deniz bitti. "Para yok özümüze döneceğiz. Futbolcu yetiştireceğiz ve de ucuza alıp pahalıya satacağız" dediler tam tersini yaptılar. Yine çöp transferlere devam ettiler. Artık Sergen Yalçın mı bu transferleri yaptırdı kendilerinin fikri mi onu bilemiyorum! Kampanya yapıldı ancak çok iyi organize olunamadı. Toplanan para da ortada! Bu toplanan paranın yarıdan fazlası 3-5 kişin verdiği, Koç gibi, Çebi gibi ailelerin verdiği para! 

"UEFA'DAN ELENMEK EVLERE ŞENLİKTİ"

Sahaya dönecek olursak sezon başı açılışını geç yaparak 10 günlük antrenmanla PAOK maçına çıkmak intihardı ve elenildi. UEFA'da Rio Ave'ye karşı elenmek evlere şenlikti çünkü yedeklerle bu maça çıkmak UEFA'da devam etmeyi istememek anlamına geliyordu. Peki o zaman ligde iyi gidelim, ligde de Antalya beraberliği ve Konya hezimeti, ligde de çok iyi gidilmeyeceğinin bir göstergesi olmuştur. 

"MEHTER TAKIMI GİBİ 2 İLERİ 1 GERİ YAPAR"

Kimse bu takım iyi değil futbolcular yetersiz gibi klişelerin arkasına sığınmasın. Bir takımda futbolcuları yukarı çekmek onlardan randıman alabilmek disiplin işidir. İyi antrenman vermektir. İyi konsantre ve motivasyon vermektir. İstekli arzulu futbolcu grubu meydana getirip futbolcuları aralarında rekabete sokmaktır. Tabii ki paralarını da ödemektir, özellikle yabancıların...Bu eğer bu saydıklarımdan biri bile eksik olursa işte o zaman Konya'daki gibi takım görürüz. Havadan uzaklaşan takımı toparlamak da hiç kolay olmaz. Mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri yapar durur. İte sezona ciddiyetsiz girmenin faturaları önüne gelmeye başladı.

Duhuliye.com