UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda sahasında oynadığı sezonun ilk resmi maçında Shakhtar Donetsk'e mağlup olan Beşiktaş'ta taraftarlar, tepkilerini takımı protesto ederek gösterdi.
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını konuk eden Beşiktaş, sezonun ilk resmi maçında rakibine 4-2 yenildi.
Bu skorla 31 Temmuz'da Polonya'da oynanacak rövanş maçı öncesinde tur şansını zora sokan siyah-beyazlı oyuncular, zaman zaman taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı.
Beşiktaşlı taraftarlar sezonun ilk maçında siyah-beyazlı oyunculara önce tepki gösterdi ardından destek verdi. Ukrayna ekibinin 2-0 öne geçmesinin sonrasında "Bu taraftara ayıp oluyor" diye tezahürat yapan Beşiktaşlı futbolseverler ilk yarının sona ermesinin ardından siyah-beyazlı futbolcuları tribünlere çağırarak moral verdi.
Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın sonlarına doğru bir süre Sergen Yalçın lehine tezahürat yaptı. 4. golün ardından taraftarların büyük bölümü stadı terk ederken son düdüğün ardından yuhalayarak siyah-beyazlı oyuncuları protesto etti.
Sozcu
YORUMLAR (39)
Olmaz abi, daha ilk maçta yeni yeni toparlanmaya çalışacak olan takımı ıslıklarsan yuhalarsan olmaz abi. Takım zaten geçen seneden kötüydü henüz kadromuz bile oluşturulmadı bu kadar protesto olmaması gerekir.
Serdal adalınin ihanetiyle önce ziraat kupasından, sonra süper kupadan, sonra 3.lükten, şimdi de avrupadan elendik. Laneti kabus gibi çöktü takım üzerine. Yapılan her transfer yanlış, başta bu mıymıntı uyuz hoca yanlış. Her yenilgi sonrası suratında gülücükler var adamın, utanma yok lanet olasıca.
Topçu oynayacak hoca oynatacak. koşan bir tane topçu yok. değil protesto sahaya inip adamı döverler bile.
Yorumları okuyan bir zanneder ki Ole daha düne kadar pazarda limon satıyormuş da, birdenbire Beşiktaş'a hoca olmuş. Ya beyler daha ilk maç yapmayın. Adama biraz zaman verin. Bir Beşiktaşlı olarak tabi ki herkesten önce takımın başında Sergen hocayı görmek isteriz ama bu çocuk oyuncağı değil. Biraz zaman tanıyın hocaya..
@Kerim 7 ay yetmedi değil mi, eğer insanlığı varsa parasını almadan gider
Bence bu taraftar gitmeli kime kulluk ediyorsunuz statda bir tezahürat varmıydı destek varmıydı amacınız belli bu taraftar olduğu sürece bi başarı gelmez siz hiç birşeyi hak etmiyorsunuz
@Metin Kesinlikle taraftar grubu yenilenmeli maç sırasında birde ilk maçta protesto mu olur. Kendi sahamızda deplasmanda gibiyiz. Son 5 dakika kala şişe atmasalar 3-3 berabere bitiyordu. Bu taraftarla bu kadar ligdede 3.lük için mücadele ederiz en fazla. Futbolcular topu ayağına almaya korkuyor hata yapacağım ıslıklayacaklar diye. Mario ve rafa 1 defa organize hücum yaptı golü attık zaten.
@Metin takımda taraftarı ateşlicek heycanlandıracak kimse varmıydı , taraftarın böyle olmasının sebebine sahadaki oyun ruhsuzluk
Sergen Yalçın zaman kaybetmeden gelmeli
Sezonun ilk resmi maçından sonraki eleştiri furyasına katılmıyorum. Sonuç önceden belliydi. Bir an önce transferleri tamamlayıp güçlenmeye devam etmeliyiz. Başka bir Beşiktaş yok! Desteğe devam...
O degilde, masuakuyu isliklayan kesim burda mi ? Cok bilmis taraftar grubu yuzunden bu tkimdan bisey olmaz.
Orkun transferi ile havaya girerse taraftar böyle olur işte . Dedik iyi bir transfer ama o kadar abartılacak biri değil şişiriliyorsunuz havanız erken iner diye malesef oyle oldu bu takıma 5 direk oyuncu lazım en az birde sergen o zaman belki
Isliklanmasi gereken topcular degil. Onlarin kabiliyeti o kadar. Ne yapsinlar. Isliklanmasi gereken yonetimdir. En basta Serdar Adalidir. Goreve geldiginden beri yapmadigi transferler ile tum kupalarda havlu attik. devre arasi 2 bebe aldi. Zirratten elendik. Simdi yeterli transfer yapmadi. Avrupa dan eleniyoruz. 3 kurus un hesabini yapiyor. Lafa gelince para babasi.
@Ahmet 2 bebe diyorsun da adamların 19 yaşındaki oyuncusu bizi tek başına yendi. Şu futbolculara destek yerine köstek olmayı bıraktığımız zaman hem gençlerimiz, hem de takım daha iyi yerlere gelecek. Daha ligin ilk maçı, takım enkazını yavaş yavaş kaldırmaya çalışıyor. Shaktar gibi bir takımı yenemeyeceğimiz zaten belliydi. Demem o ki getirdiğimiz futbolcuları biz mahfediyoruz. Bak adamlar 18-19 yaşındaki futbolcularını oynatıyor. Futbolcu oynaya oynaya başarı bulur. Kesinlikle ve kesinlikle Aroyoyu oynatmamız lazım.
Arda ayıp etti, oyunu rolantiye almadan 6-7 atmalıydı ki belki yönetim adam gibi stoper sağ sol kanat sağ bek ve 6 numara alırdı.
Dünyanın neresinde bi oç varsa bizim maçımızı yönetiyo
Bu hoca asla ve katta Beşiktaş' ın hocası olamaz.
Temizliğe önce hala Sergen lehine tezahürat yapan gerceklerden kopuk beyin özürlü tayfayi trübünlerden kazıyarak başlayacaksın. Aynen Aziz Yıldırım'ın zamanında FB tribünlerindeki zararlıları kazıdığı gibi. Sonra OGS ile devam edeceksin.
Takımı hazırlayamamak ne demek ? yazıklar olsun erken veda..
Yaw kardeşim hadi ben salağım diyelim peki burada yazan arkadaşların hepsi mi öyle? Ne alaka be! Yaw başkan yaw yönetim kardeşim kafanız mı hoş! Yazık değil mi Abraham Rafa Gedson Orkun Ege paulista'ya. 2 kanat 2 bek 1 defans 1 de kaleci. Daha yeni 11 oldu. Hadi yedekte arroyo Kartal muci Mario Emirhan Mustafa ve bir iki kişi daha. Geri kalan mert ersin svensson Felix Talha rashica musrati vs vs def etsenize
Bu taraftar yüzünden maçları zileyemez olduk, yakında takım tutmayıda bırakacaz. Maç oynanırken protesto yapılmasından miğdemiz bulanıyor artık. Böyle taraftar olmaz olsun.
Türkü yine o Türkü, Sazlarda tel değişti. Yumruk yine o yumruk, Bir varsa el değişti...
Çok kötü, hocanın 1 tane iz bırakan dokunuşu var mı? Aylar oldu geleli di mi. Yahu sen sağ ve sol kanada 1 er tane, bak yedeği boşverdik, orjinal kanat oyuncusu alamadım yahu!! Arroyo geldi, kanat oyuncusu değil mi? Can Keleş alındı para verilip, o da sağ kanat oyuncusu değil mi? Yahu dünyada en çok bulacağın mevki sağ bek be kardeşim. Her takım da 3 er 4 er var. Bizde Yok
Ole 20 mac aynį oynatıyor ve aynı değiṣ̌iklikleri yapıyor. Değişen birşey yok. Bu ole ile artık yürümez. Derhal İlhan Palut gelsin. Çoknoyuncuda kadro dışí bırakılmalı. Semihi Aroyoyu Kartal Kayrayı Ricardoyu oynatmıyor. Bütün taraftarların rakip hocanîn ve oyuncularınîn gördükleri zayıflıkları ile ve teknik ekip görmüyor. Ne biçim ho a bu????
Hocadan başlayın temizliğe.Sonra Jurasek Svenson Rashica vs vs
Ulan mal hoca ole, insan hiç mi duran top çalıştırmaz. İçerde 1,95 lik oyuncumuz Abraham varken, orkun tüm frikikleri dağa taşa vurdu. Ulan içeri orta kesmeyi çalışmadınız mı? Kime anlatıyorsam artık, salak hoca hiçbir şey çalıştırmamış ne oyun ne kurgu var. Defol git futbol cahili
Sergen’i bilemem ama OLE BJK HOCASI OLAMAZ … Bugün bir kez daha gördük.Sahaya hoca dokunuşu sıfır. Takımda hala bidolu çöp var.Nasıl normale dönecek bilemedim.Temmuzda elveda avrupa …
Vallahi çok iyi yaptılar kardeşim görünen köy kılavuz istemez.en baştan tepkiyi koyacaksın ki herkes nerde olduğunun farkına varsın.büyük başkan 2 tane kanat bir sağbek getiremedi takıma.hoca desen Allaha emanet hocalıkla alakasi yok.Allah bu taraftara sabır versin.
Hazırlık maçlarından belliydi bu takımdan bir halt olmayacağı. Buraya da yaziyim en az 7 transfer lazım. 2 stoper 6 numara 2 kanat golcü sağ bek. Takım diye bişey yok
Geçen senenin aynısı. Sezon öncesi kampı neden yapılır ? Ne taktik var ne kondisyon var ne plan var ! Hala hoca bey hatalarımızdan çıkaracağımız dersler var diyor. Pes yani.. Bir serseniz de yönetime.. Neredeyse 2 yıldır kanat ve beklerimiz yok. Kanatsız kartal nasıl uçacak bi açıklayın ya. 2 sene koskoca 2 sene !
Adamlarin fizik gucu superdi ucuncu gol oncesi adamlar neredeyse 5 dakika top cevirdiler bizde seyrettik bu taktikle olaz olamaz top kapma yetenegimiz hic yok
Sergen fetişi yapanlar Beşiktaş'lı değildir. Yuh Olsun O zaman
Çok Patates Adam var bizde maalesef kim gelirse gelsin tat vermez
Yönetim de biliyor bu teknik direktör ile olmayacak zorlama artık erken havlu atmadan herşeye değişin
Her gelen yönetim daha da kötü transfer yapıp takımı borca sokuyor. Sol açık geçen yıl nasıl alınmaz hele bu yıl niye alınmadı akıl alacak gibi değil
Sizin oynadiniz oyunun da kadronunda tee aaak sol kanat yok sag kanat yok stoper yok gecen senedennne degismis? Yillardir bi kanat oyuncusu almadilar arkadas akil alir gibi degil
Helal olsun zamaninda tepki vermeyi öğrenmişler
Serdal adali ucakla show yapma sol kanat sag kanat sag bek stoper 6numara hic biri yok hani gidersek aliriz yok böyle söyle?? Duhuliye yayinlamiyor adali ya karsi yorumlari neden acaba????
Daha kaç kere yazicam artık usandik bu takımın gerçek ihtitaci olan sol açık ve sert bir ön libero olmadan nasıl bu sezon bitecek Her gelen yönetim sağ bek arıyor takıma gelin Adana'dan felan alın ne sağ bekmiş Oyunu değiştiren alanlara oyuncu almayın hala sağ bek sol bek arayın
Yenilebilirsin ama rezalet top oynayamazsın
Masuaku gitsin diyen futbol beyinleri burda mı acaba
En az 3 transfer döneminin 2.sindeyiz. jurasek parkı gördük