SİSTEM BEŞİKTAŞ'I İSTEMİYOR

Sistem Beşiktaş'ın üst üste iki kez şampiyon olmasını istemiyor. Hüseyin Göçek bugün Beşiktaş maçına bilhassa atanmıştır.

KÖR MÜSÜNÜZ?

Bu sistemde Beşiktaş'ta yöneticilik yapamam sürekli 6 ay ceza alırım. Böyle penaltı olur mu? Kör müsünüz? Vida'nın pozisyonunda nerdeydiniz? Bu kadar basit penaltı verilmez. VAR'cılar? Hüseyin Göçek kötü hakem bilmiyor futbolu.

PJANIC KENDİNE GEL!

Miralem Pjanic, Zorlu'da daha hızlı yürüyor. Barcelona'da Juventus'ta oynadın, nasıl oynuyorsun? Beşiktaş taraftarı çok sever ama sonra da çok sever! Bir adam eksilt, bir şey yap!

GOL MAKİNESİYDİ!

Michy Batshuayi gol makinesi olarak aldın, ortada yok! Lig bitiyor, ne zaman hazır olacaksın? Hepsi parasına bakıyor! Yazık!

HER SENE HOCA MI DEĞİŞİR?

Şampiyon olamadığın her sene hoca mı değiştireceksin. 10 kişi de kalsa Beşiktaş içeride 4-0 yenilmez.

SERGEN YALÇIN BİTİRMİŞ!

Benim tanıdığım Sergen Yalçın kafasında bitirmiş, istifa etmiş. Bugünkü konuşmaları duyan Ahmet Nur Cebi yarın istifayı kabul eder. Muhtemelen Sergen Yalçın dönemi sona erer. Sergen Yalçın kendini ezdirmez. Ahmet Nur Çebi 'Hocamızla devam edeceğiz, istifasını kabul etmeyiz' diyebilirdi. Sergen Yalçın bu açıklamaları duyduktan sonra bırakır.

'DÜZELECEĞİZ' DERSE...

Sergen Yalçın, Ahmet Nur ÇEbi'ye 'Düzeleceğiz' derse, başkan da 'Dün akşam neden öyle konuştun?' diye cevap verir.

SÖZLERİNDEN HABERİ VAR

Ahmet Nur Çebi'nin Sergen Yalçın'ın açıklamalarından haberi var. Hoca 'Bir çıkış yolu görmüyorum' diyor. Başkan ise 'Şamapiyon olacağız' diyor.

SERGEN HOCA DÖNEMİ BİTECEK!

Çok üzülerek söylüyorum, Sergen Yalçın dönemi Beşiktaş'ta yarın itibariyle bitecek. Sergen Yalçın ile elektrikler kesilmiş. İnşallah yanılırım ve devam ederler. Ancak hoca şampiyonluğa inanmıyor, başkan inanıyor. Nasıl olacak? Olmaz.

Duhuliye.com